Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ronthattam el annyira ezen a randin, hogy azóta facebookon nem is ír vissza nekem ez a lány?
Elég nagy bunkóságnak tartom, mert csak magamat adtam. Nem különös a stílusom, számtalan lánnyal randiztam már, soha senkivel nem problémáztunk, de a beszólásokat ismerkedésnél (néha még szex megtörténte után is) mindenki instant tiltással jutalmazza. De ha normális vagyok, akkor általában nincs ilyen.
Viszont ennek a lánynak nem szóltam be. Csak beszélgettünk, a testbeszéde alapján bejöttem neki. Semleges és normális témákról beszéltünk.
Sok közös vonásunk is van.
Mégis a találkozó óta nem beszél velem.
Pedig még az üdítőjét is kifizettem neki, érted. Elmentem oda elé, stb. Mégis mi baja lehet?
Miért ilyen bunkó valaki manapság?
Én soha nem csináltam olyat, hogy valakit ignoráltam mert nem tetszett ELÉGGÉ. lehet túl korrekt vagyok ehhez a beteg világhoz.
Sajnos a randizás olyan, mint az állásinterjú. Mindenki jópofizik, majd értesítjük, aztán vagy nem keresnek többet, vagy kapsz egy kamu indokot, vagy felvesznek. Válogatnak az emberek, mert mindig lesz másik, csak kattintani kell egyet-kettőt a gépen vagy a telefonon.
Sokan választják inkább az ignorálást. Kénytelen vagy ezt "válasz"-ként felfogni és továbblépni.
Szerintem igazad van, annyit visszaírhatott volna, hogy bocsi, de nem.
Tényleg sokan nem korrektek a másikkal.
Lehet, budos voltal.
Lehet,szajszagod volt.
Lehet,h tul sokat beszetel es o nem jutott szohoz. Ez is faradzto es kibirhatatlan.
Lehet,h rajott,mas az eletfelfogasotok.
A szemelyiseged megismerte es nem ker belole.
Nem kotelezo masodik randinak lennie,ha az elso nem tetszett.
Megértettem a válaszokat de annyit hozzátennék.
Beképzelt vagyok? Most ezt írod. Viszont ha visszafogott és szerény lennék mint a picinyuszi akkor azt írnátok, hogy ugyan egy ilyen férfi nem is férfi, nem csoda, hogy ott hagyott. Ugyeugye? A ló másik oldala.
2:
Tinderen visszajelölt eleve képek és bemutatkozás, röbid beszélgetés alapján szimpatikus voltam neki, a rövid online beszélgetés sem volt más mint az élő.
Lehet találkozott közben más pasival / pasikkal, eleve 1 órát késett a találkozóról és lehet azt gondolta. Áh, aranyos pasi de a másiknak meg milyen szép kocsija van. Lehet nem tettem semmi rosszat csak épp nem volt ott a zsebben a bmw kulcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!