Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon nagy hülyeséget csináltam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy hülyeséget csináltam?

Figyelt kérdés
Egy gyárban dolgozok. Van egy lány, akivel mostanában kezdtünk el dumálni meg flörtölgetni. Ma amikor odamentem hozzá a futószalaghoz beszélgetni, elkezdett panaszkodni, hogy mennyire kivan, mert nem evett semmit, és már kb rosszul van, de csak 1.5 óra múlva lesz szünete. Én pont akkor mentem szünetre. Mikor visszajötem hoztam neki csokit és betettem a zsebébe, hogy kibírja szüetig. Akkor jó ötletnek tűnt, de utólag nagyon bánom. Ez egy tipikus lúzer, elesett, needy, jófiús tett volt, és nem az a bunkó, flegma, nagyképű, "lesz@rom" hozzáállás, amit a nők szeretnek. Hogy hozzam ezt helyre? Félek hogy emiatt barátzónába kerültem, és nem tud rám többé férfiként tekinteni. Arra gondoltam, hogy elkezdeném kerülni pár napig, hogy éreztessem vele, hogy teljesen lesz@rom és hidegen hagy. Talán még kicsit beszólogatnék is neki és bunkóznék is vele. Ti mit csinálnátok a helyemben? Én

2019. márc. 14. 00:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
menj oda és verd meg, akkor tök menő leszel, tudod ezt ellensúlyozni majd vele bőven...
2019. márc. 14. 08:37
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem reagálnék mindenkinek külön-külön, mert sokan és sokfélét írtatok. Nem azért bánom, hogy kedves voltam, mert nekem olyan nő kell akit bánthatok, hanem azért, mert a nőknek kell olyan pasi aki bántja őket (érzelmileg és lelkileg). Legalábbis a környezetemben ezt látom. Ha kifognak egy ilyen pasit, amellől nem tudnak elszakadni. Elmennek, kisirják magukat a csokit adó balek vállán, hogy milyen rossz a bunkóval, aztán hazamennek a bunkóhoz és szexelnek egy jót. Ezzel a csokiadással meg félek hogy magamra öltöttem a balek szerepét.
2019. márc. 14. 08:47
 13/19 anonim ***** válasza:
90%
Bele nem gondolnál a dolgokba...szerinted miért nem tudnak elszakadni? Mert annyira jó nekik...remek. Azért véletlenül sem, mert tökre elnyomja, manipulálja az idióta pasija, és pl. nem hiszi el, hogy kell másnak meg hogy más jobb...meg akármi...olvass kicsit már a bántalmazó kapcsolatok áldozatairól
2019. márc. 14. 08:55
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Te nem véletlenül dolgozol szalag mellett...

Ennyi ésszel tudsz egyedül levegőt venni?

(Egy szintén gyári munkás)

2019. márc. 14. 08:59
 15/19 A kérdező kommentje:
14-es. Az, hogy miért dolgozok szalag mellett, az az én magánügyem. Eredetileg Közgazdásznak készültem, de nem úgy alakult az életem, hogy az is legyek. De nyilván igazad van, aki gyárban dolgozik, az csak valami 80 IQ-s szakadt buta proli lehet. Gondolom az írásmódonból meg a fogalmazásomból is süt, hogy mennyire primitív vagyok. Vagy amiatt vagyok egy tahó, mert máshogy látom, hogyan reagálnak a nők egy-egy helyzetre? Boccs, nyilván bennem van a hiba, és a nőknek a az aranyos, kedves, minden óhajukra azonnal ugró, jófiúk kellenek. Jah várj, nem... Ami neked kedvesség (csokit adtam), az a nő szemszögéből teljesen más. Nyilván van olyan nő, aki kedvességnek és figyelmességnek éli meg, de hidd el, hogy tudat alatt, ez inkább olyasmi, hogy a pasi ezzel pitizik a kegyeiért, az meg már bőven kimeríti a "needy" fogalmát, amitől pedig menekülnek a csajok.
2019. márc. 14. 09:11
 16/19 anonim ***** válasza:
77%

Komolyan nem értem, honnan veszik egyesek, hogy a nők a bunkó lesz@rom stílust kedvelik. Olyannal én szóba sem állnék.

26N

2019. márc. 14. 15:07
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha van valakije ne osztogass Neki csokit.Egyêbként meg a nő nagy többsêge a kedves ,rendes férfiakat kedvelik.És ha ez még külsőleg is tetszetős akkor nyert ügyed van..Ha azt látod bunkóhoz megy haza az nem azt jelenti ezt szereti.A bunkó is kedvesnek adta elő magát egykor...
2019. márc. 14. 15:14
 18/19 anonim ***** válasza:
64%
Én csak a kedves, aranyos, figyelmes pasikat szeretem. 35/n
2019. márc. 14. 18:29
 19/19 anonim ***** válasza:
50%

Bírom, amikor egy magányos, gyári munkás pasi arról osztja az észt, hogy mi nők mit szeretünk...

Hát drágám, nem véletlen vagy te egyedül - látszik, hogy SEMMIT sem tudsz a nőkről!

És talán az arcodból is visszavehetnél picit (de inkább marha nagyot), mert ha te annyit tudnál, mint amennyit hiszel magadról, hogy tudsz, akkor már rég nem a szalag mellett állnál, és legalább 13 csaj döngicsélne körül.

2019. márc. 15. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!