Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagy hülyeséget csináltam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy hülyeséget csináltam?

Figyelt kérdés
Van egy lány,akivel néhány hete kavarunk és eddig remekül ment minden.Ma is találkoztunk,és nagyon jól elvoltunk egészen addig mìg véletlen össze nem hasonlìtottam az exemmel.Tényleg egy ártalmatlan és véletleni elszólás volt,viszont egy közös ismerősünktől sokat hallott róla hogy mennyit vergődtem miatta,és nem volt olyan régen.Nem tette szóvá a dolgot,de érezhetően visszaesett a hangulat a tali további részében.Másnak esetleg volt már ilyen kretén elszólása?Lányok ti hogy reagálnátok egy ilyenre?
2018. nov. 11. 22:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez még több éves is házasságban is necces, simán eredményezhet 1 nap kanapén alvást, nemhogy egy kialakuló kapcsolatban...
2018. nov. 11. 22:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

ha nem vagy túl az exeden, minek ismerkedsz?

ne magyarázd meg, ha túllennél, szóba sem hoztad volna.

2018. nov. 11. 23:45
 3/7 anonim ***** válasza:
32%

Eleg gaz,de emiatt nem kene,h vege legyen. Attol fugg,mennyi onbizalma van a nonek.

N/36

2018. nov. 11. 23:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
lol. hát ott is hagynálak a pitsába ha az egy ringyódhoz hasonlítgatnál.
2018. nov. 11. 23:59
 5/7 anonim ***** válasza:
66%
ex* ringyódhoz. tényleg nem vágom minek ismerkedni mikor még az jár a fejedben.
2018. nov. 12. 00:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Velem ugyanezt csinalta az exem es hat folyton a csajhoz hasonlitgattam magam az ilyen elszolasai utan ugyhogy tobbet ilyet ne csinalj mert nem vezet johoz
2018. nov. 12. 00:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen megjegyzés volt. Lehet, hogy a csaj reagálta túl - mondom ezt nőként. Pl. "Jucinak szőkébb a haja", ilyenen nem érdemes besértődni. Ha már az volt, hogy ő csinosabb, jobban főz, jobban táncol... az már neccesebb, főleg ismerkedés alatt, még ha szerinted igaz is. Gondold végig... ha szerinted túlreagálta, lehet, jobb is így, mert akkor kapcsolatban is hisztis és sértődős lesz.
2018. nov. 13. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!