Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hülyeséget csináltam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hülyeséget csináltam?

Figyelt kérdés

Az egész múlt hét pénteken kezdődött. Haverokkal mentünk kicsit szórakozni és picit illúminált állapotban a telefonomat rangadtam elő. Egy smst írtam annak aki nagyon bejön. Lényeg a lényeg hogy szerelmet vallottam neki így és ez volt múlt pénteken. Azóta suliban kellemetlenül érzem magam mikor beszélni kell vele. Erre rá tesz az is hogy a baráti körünk nagyjából 1.

A kérdésem az lenne hogy mi lenne a jó megoldás. Mivel már tudja így a neheze le tudva de tovább nem tudom mit kéne csinálni.

F/17

2012. márc. 23. 22:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem öcsi, a neheze még csak ezután jön. :)
2012. márc. 23. 22:16
 2/8 anonim ***** válasza:
üdv a klubban
2012. márc. 23. 22:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Egy részt örülj, hogy túl vagy a vallomáson. Következő (nem feltétlenül illuminált állapotban) alkalomkor kérdezd meg, ő hogy érez, mit akar.
2012. márc. 23. 22:22
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha bejön a csaj és úgy érzed van nála esélyed, akkor mondd, hogy kitört belőled az őszinteség, hajtsál rá és döngesd meg alaposan!

Ha nem, akkor meg mondd meg, hogy be voltál nyomva, elment az eszed a szomszédba és kérjél bocsánatot a viselkedésedért! Ennyi.

2012. márc. 23. 22:26
 5/8 anonim ***** válasza:
a nehezén túl vagy, mit szeretnél tovább járni vele akkor beszéljétek meg ha meg semmit akkor mond meg hogy a pia beszélt belöled
2012. márc. 23. 22:52
 6/8 anonim ***** válasza:
azt nem mondtad, mi volt a reakciója, vagy volt e egyáltalán...
2012. márc. 23. 23:59
 7/8 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi válaszokat.

A reakciója hát az sms előtt beszéltünk nap mint nap . Mint ha kerülne(?)

2012. márc. 24. 11:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Jaaah, csak a női híúságának kellett a legyezgetés, de ha valaki komolyan lépne, betojik. Hagyd a pi..ába.
2012. márc. 24. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!