Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hülyeséget csináltam?
Az egész múlt hét pénteken kezdődött. Haverokkal mentünk kicsit szórakozni és picit illúminált állapotban a telefonomat rangadtam elő. Egy smst írtam annak aki nagyon bejön. Lényeg a lényeg hogy szerelmet vallottam neki így és ez volt múlt pénteken. Azóta suliban kellemetlenül érzem magam mikor beszélni kell vele. Erre rá tesz az is hogy a baráti körünk nagyjából 1.
A kérdésem az lenne hogy mi lenne a jó megoldás. Mivel már tudja így a neheze le tudva de tovább nem tudom mit kéne csinálni.
F/17
Ha bejön a csaj és úgy érzed van nála esélyed, akkor mondd, hogy kitört belőled az őszinteség, hajtsál rá és döngesd meg alaposan!
Ha nem, akkor meg mondd meg, hogy be voltál nyomva, elment az eszed a szomszédba és kérjél bocsánatot a viselkedésedért! Ennyi.
köszi az eddigi válaszokat.
A reakciója hát az sms előtt beszéltünk nap mint nap . Mint ha kerülne(?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!