Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeséget csináltam?
ez aranyos
de én biztos leosztanám a bnőmet
telefonon ismerkedni?:O
akk mért nem hívott el téged is arra a programra, h jobban ismerkedjetek
inkább a bnőd a gáz
de házi nyúlra nem lövünk!
hidd el voltam hasonló szituban
a sráccal szakítottam azóta közellensége vagyok neki és szinte az egész baráti körnek :S nem jó dolog ez
szép amíg együtt vagytok, de aztán...
barátnőd miért játszik kerítőt? ... :\ nemszeretem az ilyen embereket. mér kell mások kapcsolatait befolyásolni és alakitani.
attól ne félj h nemfogtok tudni mit mondani, őt hivd fel ne a barátnőjét, és valahogy juss odáig hogy talizzatok. aztán akkor majd beszélgettek, sokkal jobb mint telefonon ismerkedni, bár még mindig nem olyan rossz a telefonos ismerkedés mint az msn s...
ja, és ne hagyd hogy mások épitsenek neked kapcsolatot, ne tudják később a szemedre vetni, hogy bezzeg ő...
elozo valaszolonak nincs igaza
szeritnem jo otlete volt a baratnodnek h odaadja a telefont,mert hatha megbeszeltetek volna h mndjuk talalkoznatok,vagy h menjel te is el oda a barataihoz
es nem nagy gaz,de az lenne jo ha elkerned baranodtol a fiu telefonszamat es felhivnad:D..
Addig nem,amíg be nem vallod.Hazudnod kell,hogy mentsd magad.Találj ki valamit: megszakadt,lemerült,elromlott,jöttek az ufók elvittek az űrhajójukra és nemi aktust létesítettek veled,bemászott az ablakon a farkasember és meghágott,berepült az ajtón Superman és azt hitte te vagy Lois és magáévá tett a heverőn,stb..
Mindegy mit mondasz,csak hihető legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!