Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most hülyeséget csináltam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hülyeséget csináltam?

Figyelt kérdés

Van egy srác az osztályba akit nagyon kedvelek, és ezt Ő is tudja és azt is hogy szívesek járnék. Ő is járna velem, de amikor megbeszéltük hogy elmegyünk valahova, akkor azon az estén olyan érzés fogott el hogy ezt nem kéne. Ezt meg mondtam neki , és mondtam hogy maradjunk csak barátok.

Baj hogy még nem akarok kapcsolatot? 12/L

2011. jan. 3. 21:43
 1/6 anonim ***** válasza:

úgy tűnik érettebb vagy a kortásaidtól! xD

Hát, lehetne a barátod. A barát végülis ugyanaz mint a pasi, de úgy értem, barátocskád! :P Tehát nincs csók, szex meg még annyira sem. Csak néha elmentek valahova. Vagy menjél vele szórakozni, és majd később döntsd el, hogy mi lesz.

2011. jan. 3. 21:48
 2/6 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nembaj,hiszen még csak 12éves vagy,ilyenkor a tanulás a legfontosabb.
2011. jan. 3. 21:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Aztán már miért lenne baj hogy nem akarsz kapcsolatot?A párkapcsolat nem kölyköknek való akik még azt se tudják mit akarnak egy férfitól...

Egyáltalán nem csináltál hülyeséget, becsüld meg magad mert nem fekszel le fűvel fával mint a korodbeliek....

Ha én lányom lennél biztos nagyon büszke lennék rád, hogy ennyire éretten döntöttél!

20/L

2011. jan. 3. 21:50
 4/6 anonim válasza:
Nem baj... sőt! Fiatal vagy te még a fiúzáshoz... Várj még pár évet szerintem :)
2011. jan. 3. 21:53
 5/6 A kérdező kommentje:
De a tanulás a legfontosabb-ra azt válaszolnám hogy nagyon nem kell tanulnom mert szín ötös vok 1. óta
2011. jan. 10. 20:21
 6/6 anonim válasza:
ezaz.. nehagyd magad rábeszélni. nemkell tanulnianyit. ugyis csupa hülyeséget tanitanak csak a suliban.. egyébként szerintem nemweszthetsz rajta sokat merha tetszik neked akkor mérne. ugyse életed wégéig leszel wele.Majd megunod azt kiteszed :)
2011. jan. 10. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!