Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon nagy hülyeséget csináltam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy hülyeséget csináltam?

Figyelt kérdés
Egy gyárban dolgozok. Van egy lány, akivel mostanában kezdtünk el dumálni meg flörtölgetni. Ma amikor odamentem hozzá a futószalaghoz beszélgetni, elkezdett panaszkodni, hogy mennyire kivan, mert nem evett semmit, és már kb rosszul van, de csak 1.5 óra múlva lesz szünete. Én pont akkor mentem szünetre. Mikor visszajötem hoztam neki csokit és betettem a zsebébe, hogy kibírja szüetig. Akkor jó ötletnek tűnt, de utólag nagyon bánom. Ez egy tipikus lúzer, elesett, needy, jófiús tett volt, és nem az a bunkó, flegma, nagyképű, "lesz@rom" hozzáállás, amit a nők szeretnek. Hogy hozzam ezt helyre? Félek hogy emiatt barátzónába kerültem, és nem tud rám többé férfiként tekinteni. Arra gondoltam, hogy elkezdeném kerülni pár napig, hogy éreztessem vele, hogy teljesen lesz@rom és hidegen hagy. Talán még kicsit beszólogatnék is neki és bunkóznék is vele. Ti mit csinálnátok a helyemben? Én

2019. márc. 14. 00:40
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Esetleg csak nézzek át rajta ha látom?
2019. márc. 14. 00:42
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Én kezeltetném magam, de előtte megvárnám hogyan reagál vagy legalább kifejteném a kérdésem alá. :D

Szerintem jófej voltál.

32/f

2019. márc. 14. 00:42
 3/19 anonim ***** válasza:
9%
Ha normális pasi lennél, akkor a fa szodat tetted volna a lányba és nem a csokit a zsebébe.
2019. márc. 14. 00:47
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
A normális emberi reakciótól beszarsz, és igyekszel igazi ősparaszt lenni, mert szerinted az a vonzó egy értelmes, kedves nő számára. Hát gratulálok, te sem vagy épelméjű.
2019. márc. 14. 00:52
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Látom, te itt a GyK-n szocializálódtál, ha ilyen baromságokat írsz...

Ha le is koptat ezek után a lány, az valószínűleg az alacsony intelligenciahányadosod miatt lesz, nem pedig azért, mert kedves voltál vele.

2019. márc. 14. 01:00
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Tehát neked is csak arra kell a "barátnő", hogy legyen kit megalázni, megbántani, és ki tudd tölteni rajta, ha éppen xar napod volt. Ja, és ha épp agyadra ment a ge(i, akkor legyen mibe beleverni, persze kínosan ügyelve arra, hogy ő ne élvezze.

Álmaid barátnője ezek szerint egy igazi lelkironcs lábtörlő.

Ez rólad elég sokat elárul. Csak add önmagad.

2019. márc. 14. 05:08
 7/19 Noren1989 ***** válasza:
100%
Fikció, f@xikàm. Btw mi lenne, ha vele beszélgetnél, a fantazmagóriàkat meg itthagynàdba gyk közönségére?
2019. márc. 14. 05:32
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem legközelebb kérd vissza a csokit,azzal igazi bunkó stílust képviselsz majd,és tuti belédszeret.Azzal,hogy nem hagytad éhezni meg biztos,hogy mostantól semmibe fog venni.Elég érdekes logikád van.
2019. márc. 14. 05:32
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon buta hímnemű vagy!
2019. márc. 14. 06:10
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Voltak már itt jobb trollkodások is....
2019. márc. 14. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!