Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet "megszerezni" egy zárkózott, otthon ülős, kissé stréber lányt? Tudással, menő kocsival, nagy szerszámmal? Mi a titok nyitja?
Fuu, ezeket a lanyokat a legnehezebb felszedni! Tudas, kocsi, szerszam ezeknek nem eleg! Nem, kepzeld, ezekkel BESZELGETNI kell!
En a helyedben hagynam, nem eri meg...
egyetértek, beszélgess vele.
ő meg csak arra vár, hogy végre valaki csináljon már valamit.
Tanuljatok egyutt. Beszelgessetek,ki melyik konyveket szereti olvasni. De biztos tipp nincs . Probalkozz.
N/36
Engem korrepetált későbbi párom matekból meg fizikából. És hűségesen kísérgetett a különóráimra. Rendszeresen együtt mentünk az iskola melletti tejboltba ebédelni, ahol közösen ettünk egy óriáskiflit, és kakaót ittunk hozzá. Akkor még lehetett kimért kakaót kapni. Később együtt készültünk a kémiaversenyre. Rendkívül romantikus volt. Az is, mikor később én üldögéltem mellette, amíg "még egy hibát kijavít a programban, mindjárt kész" (Értsd: fél és két óra között tetszőleges időtartamon belül.)
A megszerzési akciót teljes siker koronázta, pár év múlva össze is házasodtunk.
Összességében úgy látom, nálunk a tudás volt a fő szempont, és méginkább az, hogy ő JÓ EMBER.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!