Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondja el egy nő az új szerelmének, akit nem akar elveszíteni, hogy ő és családja életformaként gyakorolják otthon a nudizmust?
Az egyik régi barátnőm egy nudista családban nőtt fel,ez neki normális,otthon náluk mindenki meztelen.A gond az, hogy néhány hónapja megismert egy rendes srácot az egyetemen,akit nagyon megszeretett,mindenben jól kijönnek,de ezt a titkot nem árulta el neki.Fél,hogy elveszíti a szerelmét.
Próbált említéseket tenni a témáról a fiúnak,de a srác hülyének tartja azokat akik életformának tekintik a nudizmust.
Mivel nem akarja elveszíteni a szerelmét mit tegyen? Hogyan mutassa be a szüleinek,testvérének?
Szerintetek valahogy
Talán vedd rá a faterodat, hogy dobjon fel egy gatyát, mert nem mindenki kíváncsi a farkára.
Na meg nem is szívesen ülnék le más csupasz segge után semmire.
Hát, én nem hiszem, hogy ettől elveszítenéd. De hogy részéről a családlátogatást azt lesheted, az hótziher!
(Nem mondom, hogy kettesben nagyon ördögtől való ötlet az az otthoni meztelenkedés... de hogy mindennap - vagy pláne vendég előtt????)
ez egy igen nehéz , kényes téma. Látom itt sincsenek tisztában a válaszolók a nudista életformával.
Télen könnyebb talán össze szokni a családdal, mert a hűvös miatt csak több ruha van rajtunk mint nyáron. Nyárra meg a sok beszélgetés, csak nem lesz gond.
Ez attól függ, a lány folytatni akarja-e a szokást a saját életében is. Ha ő amúgy hajlandó lenne ezután ruhában tölteni a mindennapjait, akkor elég annyi, hogy "Tudom, hogy te elítéled az ilyesmit, de a szüleim ilyenek." Aztán vagy megkéri a családot, hogy húzzanak ruhát a találkozóra, vagy étteremben találkoznak. Szerintem ettől nem hidegül el a srác, ha amúgy jól megvannak.
Viszont ha a lány továbbra is pucérkodni akar a saját párkapcsolatában is, azt valószinűleg nem fogja elfogadni.
Vagyis akárhogy mondja is el, hozzá kell tennie hogyan tervez élni ezután. A lényeg ugyanis ez lesz, nem az ami eddig volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!