Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan derítsem ki, hogy ki az?
Figyelt kérdés
Van egy lány, ritkán egy buszon utazunk, viszont nem tudok róla semmit, csak hogy melyik suliba jár.. Hogyan szerezhetnék elég önbizalmat, hogy beszéljek vele? Egyáltalán ha beszélnék vele, akkor hogyan kezdeményezzek?2017. jan. 9. 23:33
1/5 anonim válasza:
Menny oda hozzá. Nem egy félő kisfiu hanem egy bátor srác leszel. Nem ismeritek egymást. Ha elutasít akkor legalább nem tudja hogy kivagy. És legyen benned, hogy legalább megpróbáltad.
2/5 anonim válasza:
Ennyiből én már azt is megtudtám másnapra hogy hány unokatesója van, mit eszik reggelire,kik a barátai, mit csinál iskolán kívűl, ask,insta,facebook.Komolyan.Volt már rá példa.17/L
3/5 A kérdező kommentje:
Jó.. de én nem vagyok képes csak úgy odamenni egy lányhoz és beszélni vele.. Nem tudom miért.
2017. jan. 10. 17:09
4/5 anonim válasza:
Mindenképpen szólítsd meg. :) Kérj tőle zsepit, vagy találj ki valami okot, hogy megszólíthasd.
5/5 anonim válasza:
Ja és menj a suli honlapjára, névsorok és facebookon keresgess rá az évfolyam lányneveire, simán meglesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!