Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan deritsem ki hogy mi a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan deritsem ki hogy mi a közös témám egy lánnyal?

Figyelt kérdés

2017. jan. 3. 17:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Menj oda hozzá és beszélgess vele... Aközben megkérdezheted, hogy mi a kedvenc zenéje/sportja...stb. (ami téged jobban érdekel)És akkor megtudhatod, hogy ő mit szeret és mi közös van bennetek :)) Anélkül szerintem esetleg csak a Facebookon találhatsz róla dolgokat amiket szeret, de én inkább az első opciót választanám!
2017. jan. 3. 17:47
 2/5 anonim ***** válasza:
52%
írd fel az összes témát egy papírra, tegyél mellé kis négyzeteket és add oda neki, hogy ikszelgesse be az őket érdeklőket. 100% siker!
2017. jan. 3. 17:57
 3/5 anonim válasza:
Kérdezd meg elösször a te támáidat hogy szereti e ha nem aakor kérdezd meg hogy ő mit szeret
2017. jan. 7. 07:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Tölts vele együtt időt, próbálj meg beszélgetni valami nyilvánvalóról és aktuálisról és ha elkalandoztok más témák felé, akkor nyilván vannak még közös témáitok, ha meg 1 órán át csak bámultok egymás mellett, akkor kevésbé valószínű.

De amúgy mindig van közös téma, csak az ember agya üres lesz a stressztől. :-)

2017. jan. 7. 18:38
 5/5 anonim válasza:
Az elmélkedés szerintem nem a legjobb. Az sem müködik valószínüleh ha mást kérdezel. Mit szólsz ahhoz ha elkezdesz beszélgetni. Én egyszer próbálkoztam egy nagyon szép leányzónál. Tudtomra jutott hogy kedvel. Nagyon rendes volt de a kb 1,5 hónap alatt amikor együtt voltunk folyton unatkoztam és ö is vlsz. Ami téma öt érdekelte szerintem teljesen haszontalan és vlsz ö is így érezett velem kapcsolatban. Nagyon haragudott amikor szakítottunk de nekem tortúra volt.
2017. jan. 7. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!