Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek egy olyan fiúval, aki rendszeresen drogozik?

Figyelt kérdés
Fű, extasy, kokain, mdma, stb. havi szinten többször. Segít neki az önismeretben állítólag. Vélemény?
2019. márc. 4. 21:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

NOPE.

Én elég liberálisan állok a témához, még a fűre alkalmanként azt mondom, hogy egye fene, na de kokó meg eki? Kösz, nem.

2019. márc. 5. 13:52
 22/27 anonim ***** válasza:
79%
elhiszed ezt a baromságot amit beszélsz? az LSD lehet segít az önismeretben amennyiben terápiás célból használják (nem havonta többször) de az extasy és a kokain hol segít benne ? :D figyelj azt hallottam, hogy a heroin is segít az önkifejezésben. legalább ne ezzel a süket dumával ámítsd magad hanem ismerd el hogy drogozol mert szeretsz. sokkal korrektebb
2019. márc. 6. 21:00
 23/27 anonim ***** válasza:
Nem.Soha nem fog megváltozni senkiért.
2019. márc. 6. 22:59
 24/27 anonim ***** válasza:

*ecstasy

Én is elég toleránsnak tartom magam ezen a téren, de amit ő csinál, veszélyes játék, max. a fű fér bele havonta egyszer-kétszer.

2019. márc. 6. 23:13
 25/27 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hol olvastátok, hogy én használom, szövegértés egyes... éppen ezért tettem fel a kérdést, mivel én nem tartom egy kicsit sem jónak és már több vitát szült, hogy semmi jótékony hatása nincs, csak rombol, de az illető, csak hajtja, hogy segít neki és menthetetlen.

Aki tudott a kérdésre válaszolni, annak köszönöm.

2019. márc. 7. 06:35
 26/27 anonim ***** válasza:
57%
Kedves Kérdező, vitázni egy függővel, a lehető legrosszabb, amit tehetsz, csak az energiád és az idegrendszererd megy rá. Ajánlom Dudits Dénes live, minden szerdán este felteszi a fbookra, de a youtubeon is megtalálható. Inkább tanulj a függőségről, mielőtt még rosszabbat teszel. Sok sikert.
2019. márc. 7. 07:17
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Áhh tuti hogy nem. Főleg ha eljutnánk odáig hogy családot alapitsak egy ilyennel. Sztem belevinne rá enne utána már nincs visszaút vagy ha van csak szenvedni fogsz.
2019. márc. 8. 01:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!