Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar ha a partnereteknek rosszak a fogai) de rendszeresen megcsináltatja őket)?
Figyelt kérdés
Elég sok baj van a fogaimmal, könnyen szuvasodnak, kb. a fogaim felét már tömni kellett valamilyen formában, pedig még csak 20-onéves vagyok. Viszont én rendszeresen járok fogorvoshoz aki nagyon jól megcsinálja az összes fogamat, kicseréli a töméseket ha kell,meg ha új szuvasodás kezdeményezés van, akkor azt rögtön betömi. Nekem pénzem az van bőven, így nem jelent problémát, h 1-2 évente néhány tömést lerendezzek. A fogaim teljesen jól néznek ki(elől is,pedig azok is tömve vannak), nem látszik rajtuk semmi különös. Sajnos sok a savam,refluxom van,ezek erodálják a fogaimat,de azt is próbálom mérsékelni.2019. jan. 24. 07:35
1/6 anonim válasza:
Így nem zavarna, ha foglalkozik vele.
Sajnos én is rossz fogakat örököltem, és utálom a fogorvost , de találtam egy jó helyet ( nálam a bizalom alap, akárki székébe nem ülök....):, és bármi van, ott megcsinálják. Szóval így nem gáz, mert foglalkozol vele.
2/6 anonim válasza:
Arról nem tehetsz ha rosszak a fogaid, viszont fontos,hogy jársz fogorvoshoz és rendben vannak. Nem tudsz többet tenni érte. Ez senkit nem zavarhat.
Mindenki szeretné ha tökéletesek lennének a fogai, de sajnos ez kevés embernek adatik meg.
Ha teljesen jól néznek ki, elől is,jársz fogorvos, akkor nincs gond, ne izgulj.
3/6 anonim válasza:
Ha rosszk a fogai,de megcsináltatja őket,akkor az azt jelrnti,hogy nem rosszak.Tehát nincs mi zavarjon.
4/6 anonim válasza:
Ha karban van tartva, akkor nem zavarna egyáltalán.
5/6 anonim válasza:
Nem zavar. Sajnos én is rossz fogakkal vagyok megáldva, átérzem a problémáját.
6/6 anonim válasza:
Zavar, de nem ez határoz meg egy kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!