Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek egy olyan fiúval, aki rendszeresen drogozik?

Figyelt kérdés
Fű, extasy, kokain, mdma, stb. havi szinten többször. Segít neki az önismeretben állítólag. Vélemény?
2019. márc. 4. 21:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
78%
Kizárt.
2019. márc. 4. 22:32
 12/27 anonim ***** válasza:
74%
Olvastam egy cikket Freudról állítólag 12 évig kokain függő volt, azzal kísérletezett magán és a pácienseit is azzal próbálta gyógyítani, aztán meghalt az egyik betege. Ő is leszokott. De szerintem ez a kivétel ezerből egy.
2019. márc. 4. 22:59
 13/27 anonim ***** válasza:
77%
Kizárt!
2019. márc. 4. 23:02
 14/27 anonim ***** válasza:
77%
Kapásból kuka.
2019. márc. 4. 23:39
 15/27 anonim ***** válasza:
64%
Szóba se jöhet! Messziről elkerülöm a drogosokat.
2019. márc. 5. 03:41
 16/27 anonim ***** válasza:
57%

Nem.

De szerintem ez a kérdés is Kamu.

2019. márc. 5. 06:18
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
Nálam alapfeltétel hogy drogozzon.
2019. márc. 5. 07:05
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
onismeretben segiti, ez hatalmas :D es az ilyen tanul pszichologusnak, aki sajat magat ugy atveri, hogy eszre sem veszi. laktam egyutt drogossal. egy fuggo azert hasznal szert, mert az elete felett elveszitette a kontrollt, es a drogokkal tudja elnyomni azt hogy szembe kelljen neznie a problemakkal. az ilyen ember vegtelenul oszintetlen magaval, es a kornyezetevel szemben. te tudod mibe akarsz belevagni, de en megegyszer fuggovel nem kotnem ossze az eletem egy percig sem. fel evembe telt, mire talpraalltam utana, es nem azert mert szomoru lettem volna, hanem azert mert kicsinalta az idegrendszerem es az onbizalmam. fel ev mulva tudtam ugy belenezni a tukorbe, hogy szepnek lattam magam, pedig egyebkent az vagyok. joba maradtunk, es leallt a drogokrol a gyerek, de ha arra gondolok, hogy ujra kene kezdenem vele, visszaternek a regi mintak, es szorongok. szoval en nem ajanlom.
2019. márc. 5. 10:21
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbb pszichológus full beteg, azért tanul annak, mert elsősorban magát gyógyítgatja a gyermekkori traumákból. Legtöbb drog függő, súlyosan traumatizált gyermek. A valóság sokkal fájdalmasabb, ezért menekül egy fájdalom mentes világba. Amikor drogozik minden f@asza. Viszont durván gyorsan ki fog égni.
2019. márc. 5. 10:27
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
LOL, nem. Ha józanul nem képes az önismeretre, akkor az semmit se ér. Nem vagyok fanatikus drogellenes, ha heti 1-2x füvezne vagy időnként, pl. évente párszor beleszaladna valami másba (pl. gomba, ilyesmi, a szintetikus szarok nekem se férnének bele) akkor még azt mondom, hogy simán, ennyi belefér, de így? Viccnek is rossz.
2019. márc. 5. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!