Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért derül ki rendre, hogy a nyomulós pasikkal van valami gond?
Azt mondják , hogy egy férfi , ha érdekelt , kezdeményez
Én azt vettem észre , hogy a kezdeményezö , nyomulós , mindent akaró férfival általában gondok vannak , kiderul róla egy két dolog , például hogy több vasat tart a tuzben , hogy játszmázik, hogy rá akar költözni / telepedni a nöre , stb
Ezek szerint a kapcsolatok lassan kell kialakuljanak , vagy mi a szabály ?
Én azt tapasztalom, hogy a nyomulósak a sikeresek, baratkozol egy nővel egyből friendzone, rögtön adagolni kell ezt a szánalmas játszmázást. Mondják, hogy a nőkkel emberként, barátként kéne bánni, add önmagad, én mégse ezt látom, “csajozni“ kell.
Hogy miért derül ki, hogy gond van ezekkel a férfiakkal, hogy nyomulnak másra is?
Szerintetek? 2 férfi típus van, az egyik a vadász, aki mindenkit akar (de legalábbis az összes jó nőt), a másik az aki nem esik hasra egy szép nőtől, mert érdekli a belső is, szeretne lassan ismerkedni és csak azzal aki igazán tetszik neki. A vadász az nem önmagát adja soha, az egész imidzsük egy szinjatek, mert számukra te csak egy vagy a sok közül, ő már akkor nyomul, amikor még azt se tudja ki vagy, mi vagy, pusztán a felszín miatt. Ti őket választjátok leginkább, viseljétek a következményeit, amiért nem tudok emiatt haragudni, mert ez ösztönös viselkedés, a vadászt tekintitek férfiasabbnak.
Utolso. Gondoltam szolok, hogy minden ferfi a kulsore megy, es mily szornyu gondolat, meg dugni is akar! Ugy latszik ez nem evidencia. Persze azert jo reszuk tobbet is szeretne, de ez neked sem fog latszani a kulsorol.
Az is ritka, amikor odamegy valaki egy csunya lanyhoz, hogy lattalak a tulso sarokbol, de szep belsod van. Nem fog odamenni a csunya lanyhoz. Ha megis, az meg mar tenyleg olyan is.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!