Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondják azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják azt, hogy bizonyos témáknak időt kell hagyni, miért gond, ha előbb felhozom őket?

Figyelt kérdés
Az ismerkedés nem arról szól, hogy megismerjük egymást? Miért gond, ha bizonyos témákat előbb hozok fel?
2018. jún. 13. 14:01
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
62%
Azért mert az emberek hajlamosak rá, hogy ítélkezzenek.. és, ha olyat mondasz el magadról ami kapcsán a másik félben negatív előítéleteket ébreszt akkor lehet már meg sem akar majd ismerni a későbbiekben.
2018. jún. 13. 14:05
 2/26 anonim ***** válasza:
92%
De igen, arról szól, csak van, aki nehezebben nyílik meg és bizonyos témákról nem szeret rögtön az elején beszélni.
2018. jún. 13. 14:08
 3/26 anonim ***** válasza:
86%

Helyzetfüggő, de általában olyanokra szokták érteni, mint amit a #2-es írt. Van, amikor nem nyílik meg fél perc alatt az ember a másiknak, mert ettől sebezhetőnek érzi magát.

Az ismerkedés pedig sajnos általában nem arról szól, hogy megismerjük egymást, hanem hogy eladják magukat az emberek.

2018. jún. 13. 14:14
 4/26 anonim ***** válasza:
94%
Ismerkedésnél nekem esik, mint egy nyomozó tiszt és bombáz kérdésekkel, már lépek is le.
2018. jún. 13. 14:14
 5/26 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem is előbb derüljön ki, ha van valami gáz. Nem értem, miért kell várni, mielőtt kiderül valami nagy dolog.
2018. jún. 13. 14:19
 6/26 anonim ***** válasza:
69%
#5: Általában azért, mert első körben mindenki egy hozzá szinte tökéletesen passzoló embert keres és menekül, amint megtud a másik féltől valami negatívat, amíg nem alakult ki az érzelmi kötődés.
2018. jún. 13. 14:24
 7/26 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem ami sarkalatos pont lehet a kapcsolatban, azt jó az elején tisztázni, aktuális vagy sem. Ne akkor derüljenek ki dolgok, mikor már komolyra fordul egy kapcsolat és/vagy érzelmek vannak. Ha szakításhoz nem is vezet, de a "mézes hetek" hangulatát azt tönkre cseszi.

31/f

2018. jún. 13. 14:25
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Tehát akkor átverjük a másikat? Azzal kezdjük, hogy eltitkoljuk, kik vagyunk, mit akarunk? Csodás.

De bennem nem tud olyan mély érzelmi kötődés kialakulni rövid idő alatt, ami miatt csak legyintek, ha a másik náci, sőt, ez azonnal elvág minden pozitív érzelmet.

2018. jún. 13. 14:28
 9/26 anonim ***** válasza:
63%

#8: Lényegében mondhatjuk, hogy a legjobb dolgok egyoldalú kihangsúlyozása átverés, én is így gondolom. De, ez van lényegében az élet minden területén. Ha valaki akar valamit, akkor azt megakarja hódítani. A társkeresésnél is, de pl. a munkánál is. A munkavállaló nem fogja elmondani, hogy a nyelvvizsgája épp, hogy meglett és élőszóban gyengébb, a cég meg nem fogja azt mondani, hogy késve fizet és rosszak a munkakörülmények.

Persze, ez a nácis dolog most elég szélsőséges, de érthető. Vannak olyan szélsőséges esetek, amikor később is lelép az ember. Olyanokra gondolj, hogy első körben kevesen közlik, hogy hisztisek vagy pánikrohamot szoktak kapni.

2018. jún. 13. 14:32
 10/26 anonim ***** válasza:
Én simán közölném, a pánikrohamom is én vagyok, ami miatt kialakult, és ahogy kezelem, az is. Akinek nem tetszik, hogy van rossz is bennem, az keressen tökéletest.
2018. jún. 13. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!