Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gond lehet, ha nem vagyok az a visszafogott, finom nő?
Találkozgatunk most valakivel, de őszintén szólva, tartok attól, hogy esetleg félre ismer majd a külsőm miatt...
Szeretek kicsit kihívóbban öltözködni, persze nyilván nem mindent megmutatva, szeretek sminkelni (a vakolatot nem szeretem, de tusvonal, vörös rúzs, ilyesmiket igen), mert szimplán így érzem azt, hogy önmagam lennék. Nem vagyok az a ribi típus egyáltalán, alig volt kapcsolatom is, egyszerűen csak érdekel a divat, és mivel sokat teszek az alakomert, így nem érzem úgy, hogy szégyenlősnek kellene lennem. Feszengenek pl. egy pólóban és hosszabb nadrágban ilyenkor.
Szerintetek ez jelenthet gondot?
Én anno azzal követtem el a legnagyobb hibát, hogy próbáltam a "kedvében járni" az adott pasinak. Ha szerette, hogy alapból hullámos a hajam, akkor úgy hagytam, nem vasaltam.(Én rühellem úgy a hajam...) Ha nem tetszett neki, kivasaltam. Ha szerette hogy sminkelek, akkor sminkeltem, ha nem, akkor nem. Stb...
Akkor jöttem rá, hogy mennyire feladtam önmagam, amikor kicsit csinosabban kiöltöztem (csak úgy, a barátnőmmel megbeszéltük, hogy ma elmegyünk vacsizni, és csinosan öltözünk ki. Mai napig csinálunk ilyet, olyan jó :)) és teljesen le volt döbbenve, hogy dehát én ilyen vagyok, biztos megcsalom, mert 5 év!! alatt nem látott így. Na akkor megfogadtam, hogy ennek vége, magamat adom.
Hidd el, ha nem magadat adod, akkor egyszercsak megunod majd a játékot, és rájössz, hogy nem is téged szeret a párod, hanem a megjátszott éned.
Ha kellesz neki, akkor kivágott ruhában és vörös rúzsban is szeret. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!