Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 27 évesen 4 partner, kevés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27 évesen 4 partner, kevés?

Figyelt kérdés
Olvasgatom itt a kérdéseket, az átlagos szám ettől több. Ti hány partnerrel voltatok huszonéves korotok végefelé?
2019. febr. 20. 12:15
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

#17 56%

Nem vagy te 34 éves Nő, csak egy szerencsétlen lúzer, aki itt okoskodik már több kérdésen keresztül.

Érdekes, soha nem olvastam még olyan, hogy valaki menjen át a vallási témájúba és ott olvasgasson, most meg hirtelen mindenki mindenkit odaküld?

Vagy csak te vagy az, sok nickkel, mint itt is:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

3. oldal 25. komment "Aki személyeskedni akar, annak ajánlom, hogy menjen át a vallás rovatba, az ottani lelkes Jehova tanúiban majd társra fog találni, ugyanis ők is pontosan így "érvelnek"."

Eléggé szánalmas életed van.

2019. febr. 20. 13:51
 22/37 anonim ***** válasza:
20-as kommentelőt akartam írni, de ha a 17-es is a tiéd, akkor legalább eltaláltam.
2019. febr. 20. 13:52
 23/37 anonim ***** válasza:

Azt nem én írtam, és tényleg nő vagyok, egyetlen nevem van, Rinn31.(Reniből ered)

Egyszerűen csak furcsa szàmomra, hogy prűd, szexellenes, "csak egyetlen férfivel" típusok miért próbàljàk itt az "erkölcstelen" személyeket meggyőzni.

Én szeretem az életünket úgy ahogy van, szeretem a gyerekem, szeretem a pàrom, a kalandjaimat pedig soha nem bàntam meg.

2019. febr. 20. 13:58
 24/37 anonim ***** válasza:

Bocsi, akkor tényleg a 20-asnak megy a 21-es válaszom.

2019. febr. 20. 14:04
 25/37 anonim ***** válasza:

Öreg, ez nem verseny! Van, akinek több száz partnere van, másnak csak egy vagy akár egy sem. Minek ezen rágódni? Ha elégedett vagy az életeddel, a jelenlegi pároddal, akkor nem tök mindegy, hányan voltak? Ha meg nem vagy elégedett, akkor változtass!

Mellesleg 27 évesen 4 partner az se nem sok, se nem kevés. Én pl. a 40-hez közeledek és eddig 5 partnerem volt, de csak 4-el feküdtem le. Na?!

2019. febr. 20. 14:17
 26/37 A kérdező kommentje:
Na jó, kedves válaszolók, én nem rágódok semmin, viszont szeretek beszélgetni és eszmétcserélni az emberekkel.:)
2019. febr. 20. 14:29
 27/37 anonim ***** válasza:
22 évesen 23 partnerem volt de +- 1-2. Én mondom ... semmivel sem vagyok előbbre mintha csak 1 barátnőm lett volna összvissz. Ne akarj sok komolytalant, kalandot, hanem kevés de minőségit.
2019. febr. 20. 14:32
 28/37 anonim ***** válasza:
27 vagyok nő és 8partnerem volt ebből 1 7evig 1 pedig jelenleg is van 4 éve..
2019. febr. 20. 14:43
 29/37 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az a cél, hogy minél több legyen, hanem minél tartósabb kapcsolatok. Mennyit tartott a leghosszabb kapcsolatod?
2019. febr. 20. 14:56
 30/37 A kérdező kommentje:

29, Nekem két és fél év volt a leghosszabb. Ezt követte egy két éves, a legrövidebb másfél évig tartott.

Egyébként egyetértek veled, a jelenlegi kapcsolatom 6 hónapja tart, nem bánnám ha maradna is..:)

2019. febr. 20. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!