Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 27 évesen 4 partner, kevés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27 évesen 4 partner, kevés?

Figyelt kérdés
Olvasgatom itt a kérdéseket, az átlagos szám ettől több. Ti hány partnerrel voltatok huszonéves korotok végefelé?
2019. febr. 20. 12:15
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Akkor ma legyilkolom magam az itteni emberek alpján,mert nekem 3 volt 36 vagyok.Ha most kevés,akkor gyúrsz rá,és mától minden nap felszedsz valakit?kevés.
2019. febr. 20. 12:50
 12/37 A kérdező kommentje:

Nem, kedves előző, nekem csak a bunkó, flegma válaszokkal van bajom. És tudod, ez egy olyan oldal, ahol kérdezni lehet, hát kérdeztem unalmamban. Ahogyan unalmamban olvasgatok is itt. Fogalmazz másképp...szerintem mindenki érti a kérdést, és nem arra irányul,hogyha ez valaki szerint kevés,akkor megyek és felszedek valakit az éjszaka, és nem is arra, hogyha valaki szerint sok, akkor kivetem magam az ablakon.

Érdekel, ki hogyan gondolkozik, ennyi.

2019. febr. 20. 12:52
 13/37 A kérdező kommentje:

Hihetetlenek vagytok.:D Mostmár inkább nevetek. köszönöm.

Akik értik ,és nem értelmezik félre a kérdést, nekik még mindig köszi az egyszerű választ.:)

2019. febr. 20. 12:54
 14/37 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy ez kevésnek számít-e, mert nem ismerem a 27 évesek szexuális illetve szerelmi szokásait.

A saját tapasztalat meg mintának elég kevés.

2019. febr. 20. 12:57
 15/37 anonim ***** válasza:
0%

27 évesen kb 50-60 partner volt.

Ma sem vagyok sokkal több. Kb 90 partner. Még néhány dolog érdekel, de elég is ennyi.

F

2019. febr. 20. 13:05
 16/37 anonim ***** válasza:
#15, ugye csak kamuzol? Ezt nehéz elhinni....
2019. febr. 20. 13:06
 17/37 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mert nagyon sok kalandom volt, nem vezettem listàt róla.

Ez teljesen a te dolgod, nincs szabàly arra, hogy mennyinek "kell" lennie, nincs olyan, hogy kevés vagy sok, mindannyian màs vérmérsékletűek vagyunk.

34N

2019. febr. 20. 13:10
 18/37 anonim ***** válasza:

Miért lenne nehéz elhinni?

Én minden hétvégén màs férfit csíptem fel ha olyan kedvem volt.

Igazàn 30 éves koromra nyugodtam le.

2019. febr. 20. 13:15
 19/37 anonim ***** válasza:
Azért remélem, hogy akik 20+ partneren túl vannak, azok jártak már STD-szűrésen... Undorító mindkét oldal.
2019. febr. 20. 13:37
 20/37 anonim ***** válasza:
11%
Nem kötelező olvasgatnod itt, ha fapnaként vagy szűz kisfiúként zavar, olvasgass a vallàs kategóriàban, ott megértésre talàlsz.
2019. febr. 20. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!