Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom féltékenynek lenni ebben az esetben szerintetek?
Ahogy a nők is, úgy a férfiak is sokszor több vasat tartanak a tűzben. Szerintem bejön neki a csaj, főleg, hogy mondod, nem régóta ismeri. Mert ha tényleg te kellenél neki, akkor ilyen esetben szerintem csökkentené a találkozások számát a lánnyal, illetve nem azon lenne, hogy segítsen neki.
Meg már nem azért :D, én igaz férfi vagyok, de sosem vezettem úgy soha, azelőtt, hogy elkezdtem volna a KRESZ oktatást. Néha, nagyon ritkán volt olyan, hogy apám vezetett, és a kormányt engedte át nekem és én irányítottam a kocsit addig a rövid távig, kb 1-2 km, ahova készültünk. De pedálokat nem én nyomkodtam, se váltani nem én váltottam.
Szerintem több van ott, mint csak vezetés, és buta vagy, ha elhiszed, hogy órákig csak "vezetnek". Tudod kisebb távon mozogva, állandóan váltót használva, gyorsabban fogy az üzemanyag. Sokat kellene tankolniuk.
Szóval ott inkább Szexelnek, mint sem vezetnek.
Vissza picit magamra, mire oda jutottam, hogy első nap vezethettem, már akkor elég ügyesen ment és meg volt elégedve velem az oktató, olyan szinten, hogy egy a suliból megismert srác ismerősömnél is gyorsabban bevitt a forgalomba. Mi kevesebb időt foglalkoztunk a rutin pályával. Míg ismerősömet ha bevitte 15-20 percre, én több mint fél órát voltam kint :)
Ezzel csak azt akartam mondani, megtanítja az oktató vezetni, nem kellene a pasi jelöltednek tanitgatnia.
Ha csak alakulgat valami ( az kb. semmit nem jelent) , nincs rá okod.
De a helyedben elengedném, mert tuti , hogy nem csak autóvezetésre “oktatja” órákig .
En anelkul is segitek mindenkinek h a gondolat sincsen bennem h ezt valaki mashogy ertekeli.
Eleg sokszor futottam bele ebbe h azt hittek a lanyok h biztos a masikra is nyomulom mikor vele ismerkedem. Holott csak szimpla barati segitseg volt reszemrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!