Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nektek hányadik randin szokott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek hányadik randin szokott lenni az első szex?

Figyelt kérdés
Kort/nemet is írjatok légyszi

2019. febr. 15. 06:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%
Randin nincs szex, csak már kapcsolatban.
2019. febr. 15. 07:10
 2/18 A kérdező kommentje:
Akkor úgy kérdezem hányadik találkozásnál?
2019. febr. 15. 07:14
 3/18 anonim ***** válasza:
9%
Kimondottan, soha nem randiztam. Találkozásnál, első, vagy másodiknál volt szex a húszas éveimben. Harmincas éveimben az elsőn. Ezt a részt szeretem az elején letisztázni. A nem válasz után, még max 5 percet maradtam.
2019. febr. 15. 07:17
 4/18 anonim ***** válasza:
87%
Férjemmel kb 5. randin volt. Exeimmel (szintén több éves kapcsolatok voltak) általában előbb volt szex, mint kapcsolat. Úgyhogy nálam elég vegyes. Nem hiszem hogy van erre jó recept. Feküdj le vele, ha úgy érzed akarod.
2019. febr. 15. 07:55
 5/18 anonim ***** válasza:
75%

Akár az elsőn is. Részemről mindig meg volt a vágy. Ha a lány hasonlóan fel volt fűtve, minek vártunk volna vele akár még egy napot is. Volt olyan is, hogy nem túlzottan tetszettünk egymásnak, de jól elbeszélgettünk, és noha nem akartunk folytatást, mégis szexeltünk. A szex ugyanúgy hiányozhat egy Hölgynek is mint egy férfinek! Az hogy egyesek nem képesek lépést tartani a világ változásával, nem az én hibám. A gyönyörhöz mindenkinek joga van.

F/60

2019. febr. 15. 08:26
 6/18 anonim ***** válasza:
51%
Hanyadik találkozásnál? Amikor már van bizalom a másik felé, és nem azt érzem, hogy csak arra kellenék neki, meg nem néznek ringyónak, amiért könnyen adom magam. Olyannal soha nincs szex, akit alig ismertem meg és idegen. A gyönyör meg nem jog kérdése, senkinek nem JÁR, mindkét fél szabad akaratából hozott döntésnél rendben van, de egyébként meg egyénenként eltérő, és kapcsolatonként, páronként is eltérő, hogy éppen mi a jó időpont.
2019. febr. 15. 08:43
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
3-4 randin. De semmi jelentősége hányadikon.
2019. febr. 15. 08:50
 8/18 anonim ***** válasza:
52%

A 60 éves úriembernek mindegy, mert ő férfi. A férfiaknak a gyönyör egy utcaival is ugyanolyan gyönyör ismeretség nélkül is. De a nő egy érző lélek és nem adja oda magát füttyszóra, csak ha már érzi hogy többre kell.

Ismerkedni, beszélgetni kell sokat, mert először ki kell szűrni mennyire komoly az illető és beszámítható e.

30/F

2019. febr. 15. 08:51
 9/18 anonim ***** válasza:
33%

Változó. Volt már fél év után és 2. találkozáskor is.

#8: A korlátolt előítéleteiden túllépve, attól, hogy valaki férfi, még nem lesz egy dugógép. Nekem pl. teljesen más egy szerelmes szeretkezés és egy laza szex. Lehet, hogy nálad egyforma a kettő, de sok férfinél nem.

És de, attól, hogy próbálsz itt imponáló sorokat írni, elég sok lány adja magát oda egy füttyszóra.

26 F

2019. febr. 15. 09:05
 10/18 anonim ***** válasza:
25%

#9, nem akartam imponáló sorokat írni! Elfogadom ha te dugógép vagy.

Aki füttyszóra adja magát az olyan is, sose álltam szóba ilyen nővel, akin vélhetően sok hozzád hasonló gondolkodású srác átment.

2019. febr. 15. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!