Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Te adnál esélyt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyadpasijavagyok kérdése:

Te adnál esélyt?

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy te ismerkedsz egy fiú/lány emberrel. Az elején nem tud megbízni benned az előző kapcsolatában lévő átverések miatt mostanra ez már változott. Te adnál esélyt ennek az egésznek?

2019. febr. 14. 10:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak én nem értem a kérdés lényegét? Ha volt csalódásom, ha nem, egy idegenben hogy a bánatában bízzak meg rögtön az elején? Szóval, mi is a kérdés itt???
2019. febr. 14. 10:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Azt írod,hogy mostanra már ez változott. Tehát ha ójl értem már nem bizalmatlan Veled.

Akkor miért is ne adnál esélyt, ha bejön Neked, és egyéb téren jól működik a kapcsolat?

Más kérdés lenne ha még mindig, és örökké kételkedne. Akkor már más lenne a véleményem, nem adnék esélyt egy olyan pasinak aki felé mindig mindent bizonygatnom kell.

2019. febr. 14. 10:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem.

Nem kezdek olyannal aki így vagy úgy de nincs túl az exem. Égettem már meg magam ilyen hülyeséggel, mégegyszer nem kérek belőle.

2019. febr. 14. 11:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Utolsóval egyetértek. Nem lenne az jó, ha benned az elveszett exet keresné, másrészt viszont azt kellene megértenie, hogy nem minden ember az exét "képviseli", hanem bárki más, de nem ugyanaz lehet. Ezen azt értem, hogy lehet, hogy sokkal jobb az a valaki, de lehet az ellentettje is, de a lényeg: ne az exhez viszonyítson senkit.
2019. febr. 14. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!