Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova vinnétek a nőt első randin? Nem gáz, ha a férfi a saját lakásán akar találkozni?
Szerintem nagyon hülye duma, hogy nincs kedve sétálni. Akkor miért nem mondta, hogy inkább üljetek be valahova inni/enni? Most vagy spórolni akar a randin vagy csak a szexre hajt, vagy mindkettő. Egy úriember, aki már első randin szexet szeretne, legalább előtte vigye el vacsorázni a kiszemelt hölgyet, aztán csak utána hívja fel magához. Szerintem. Másik dolog meg, hogy vadidegen pasi lakására menni első randira az nagyon gáz. Ha már ezer éve ismeritek egymást, akkor még csak-csak, de akkor sem első randira, hanem csak később.
F36
Nagyon gáz, ha az első randin sem bírja megerőltetni magát legalább egy 20 perces andalgás erejéig, mit várhatsz tőle a 100.nál?
És másik, idegenek lakására nem megyünk fel, főleg nem első randi címszóval.
jól tetted, hogy lemondtad a randit, én innen a pasit le is írnám, és többet nem is foglalkoznék vele.
Eleg bator dolog ismeretlen lakasara felmenni, ahol van egy durvan 1,5* kulonbseg a testsulyban koztetek. En mar azon is csodalkozom, hogy nem az volt a valasz, hogy ki van zarva.
Felejtos az, aki nem mer veled egy nyilvanos helyen mutatkozni, az ok tokmindegy. Soha ne bizz meg egy ilyenben.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!