Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire nehéz barátnőt találni manapság?
Nem tudom a dolog csak személyes vagy általánosságban nehéz..Én nem találok sehogy sem barátnőt..Chat társkereső meg minden ilyesmi már lerágott csont.Bulizni nem járok, kocsmába se vagy egyéb szórakozóhelyre.De tuc tuc zene alatt hogyan ismerkedsz pláne ha ott van egy bazi nagy kopasz állat hogy mit akarsz a csajomtól című.Buszon tök gáz (nem adnak meg számot) , közértbe vicces (szintén nem adják meg).Már mindent próbáltam..
Bennem van a hiba?
Egyszerűen nincs ötletem..
(28 éves srác)
Egyet értek 11:09 el nagyon kevés a rendes lány!!
Tapasztalat..!! (Ha van is akkor 100% foglalt)
Salsázni?? Mackósabb alkatom van, vicces lenne..
Kedves 11:15!! Nekem a myVIP-es módszer már bevált módszer... Az igaz hogy a myVIP nem társkereső, de én arra használom...
19/F
Erre azt tudom mondani hogy hiába megy oda az ember normálisan udvariasan (ahogy kell) nem fognak vad idegen pasiknak számot kiadni..Ez még érthető is.
De miért nem lehet egy esélyt adni? Összedőlne a világ?
Valahol a lányokban van hiba szerintem.
Az összes rendes lány foglalt!! De ez engem nem érdekel, én akkor is megpróbálkozom nála ha tetszik!!!
Az igaz hogy veszélyes dolog... már meg nem mondom hány fenyegetést kaptam hogy így meg úgy megleszek verve... de mindig kell egy kis kockázatot válalni...
Egyszerűen arról van szó hogy van egy ideál amit 90% a lányok többsége követ miszerint (Legyél helyes, legyen pénzed és kocsid),
Az átlagos srácok meg mennek a levesbe..
Na ezért nincs barátnője sok velem egykorú srácnak sem.
"..csak nézzük azt hogy egy CR9 (Cristiano Ronaldo) tipusú srácnak szerintetek kell ilyen lealacsonyító dologhoz fordulnia mint forumban azt kérdezni miért nincs barátnőm?
..hát nem mert 10 percenként más nőkkel vannak az ilyenek.
(Egyébként CR9 jól focizik) , megérdemli a sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!