Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzás volt-e a virágcsokor küldés?
2 hete online beszélgetek egy lánnyal és a sok kis apró elejtett mondatából megfejtettem, hogy hol dolgozik és küldtem egy csokrot futárral a melóhelyére amikor dolgozott.
Persze visszájára sült el a dolog, mert megijedt, hogy honnan tudom én, meg nem szereti a meglepetéseket...
Persze elmagyaráztam neki, még elnézést is kértem, azóta nem írt...
Inkább csak korai, megijesztetted.
Lehet, én is megijednék, ha valaki így utánam tudna nézni pár elejtett fél mondatból, vajon mi mindenre képes még, és vajon mennyire lehet kétségbeesett, ha ennyire komolyan veszi a dolgot 2 hét netes ismeretség után.
"Persze visszájára sült el a dolog, mert megijedt,..."
Már ebből kellene tudnod, hogy túlzás volt és hülyeség volt.
Ez egy 20 éve tök romi lett volna, most viszont te vagy ezért a baltásgyilkos/creepy/tolakodó/elkeseredett/lúzer.
Szerintem ez nagyon szomorú.
Minden esetre, mikor felmerül egyesekben, hogy miért nem romantikus a férfi, akkor hasonló irányban érdemes keresgélni.
32/f
Munkahelyen eleve kellemetlen, ui. nem szereti az ember a magánéleti dolgait a kollégái előtt bonyolítani.
De akár oda, akár a lakására csak akkor illik küldened, ha már beszéltetek róla, hogy ő ott lakik/dolgozik.
Egy átlag nőnek ijesztő, ha nyomoz utána egy férfi, legalábbis két hetes beszélgetés és nulla darab találkozás után.
Tulajdonképpen várható volt, hogy többé nem ír. Tanulj belőle, máskor ne ronts ajtóstul a házba.
Alapjaraton ez tok szep gesztus, en nagyon orultem volna neki, csak az idozitessel volt gond :)
Legkozelebb kicsit tobb ismerettseg utan kuldj viragot 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!