Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy srác elküldte nekem ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy srác elküldte nekem ezt a zenét azzal, hogy erősen ajánlja nekem, de tényleg nem tudom pontosan mire akart volna célozni?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=gnhXHvRoUd0

Köszönök minden segítséget :D

2015. jan. 2. 15:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Fordítsd le a szövegét és lehet h rájössz.
2015. jan. 2. 15:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Talán csak arra, hogy ez jó zene és ajánlja neked, de lehet a szövegére gondolt.
2015. jan. 2. 16:01
 3/6 anonim ***** válasza:
jó zene ...szerelmes szám
2015. jan. 2. 16:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Itt a szövege:

[link]

Kicsit a refrénjét pontosítom:

"You know that I could use somebody

Someone like you"

Tudod, hogy szeretnék valakit (használni/szeretőnek)

Valakit, aki olyan, mint te"

2015. jan. 2. 16:05
 5/6 A kérdező kommentje:

En tudom hogy mit jelent a szovege, meghallgattam ezerszer

De nem tudom hogy arra gondolt hogy csak kihasznalni tudna, vagy epp hogy tudna barkit hasznalni de en kellek neki

2015. jan. 2. 17:19
 6/6 anonim ***** válasza:

A dal a kor divatja szerinti csajozásról szól, amikor már nőknél sikeres férfi azt is megteheti, hogy egy pillanatig sem akarja egy nővel elhitetni hogy szerelmes belé és párkapcsolatot akar vele, hanem nyíltan megmondja neki, hogy csak szeretőként szeretné használni.

Férfiként úgy gondolom, ha egy srác ezt a dalt ajánlja, az annak a jele, hogy ILYEN kapcsolatot szeretne veled.

2015. jan. 2. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!