Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznál egy sportos, értelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznál egy sportos, értelmes, sikeres, jó fej férfival, aki arcra csúnya?

Figyelt kérdés
2019. febr. 8. 11:05
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

"Voltam plasztikai sebésznél, és kb. elküldött."

Értelemszerűen addig kell menni egyiktől a másikig, amíg egyikük valamilyen használható alternatívát nem kínál. Ha másképp nem megy, irány külföld. Ez utóbbit tekintve is nyilván jó nevű hely / szakember, jó referenciákkal. Guglizz (vagy ha zavar az adatgyűjtésük, más keresőt is használhatsz, én kényes esetekben azt teszem), kérdező. Idegen nyelven, pl. angolul pontosan megfogalmazva beírod a saját hiányosságaidat (pl. mélyen ülő szemek, ez most csak ilyen hasraütésszerű tipp volt), meg azt, hogy plastic surgery és nézelődsz.

Ne haragudj, de ebben a külső feljavítása témában láthatóan nem vagy eléggé megoldásorientált.

2019. febr. 8. 13:17
 22/34 A kérdező kommentje:

A plasztikai sebész azt mondta, hogy inkább fejben van a gond, meg hogy ha el is végzi a műtétet, nem leszek elégedett.

Az is a baj, hogy nem tudom, pontosan min és mennyit kéne változtatni. Most nyilván rábökhetek egy jóképű férfi képére, és mondhatom, hogy így akarok kinézni, de soha nem fogok.

2019. febr. 8. 13:32
 23/34 anonim ***** válasza:

Jobb helyeken számítógépes tervezés is van. Van ilyen plasztikai sebész hozzáállás is amilyet tapasztaltál.

Nem árt ha konkrétumokkal keresed meg őket.

Más ügyben de már volt tapasztalat hogy az egyik orvos lehúzott az életről nem voltam szimpatikus vagy nem vett komolyan egy kezelés terén a másik pedig egyből tudta mi a dolga és pozitív volt.

2019. febr. 8. 13:44
 24/34 anonim ***** válasza:
Ha jó a testfelépítése a férfinak, akkor lényegében mindegy, milyen az arca.
2019. febr. 8. 15:31
 25/34 anonim ***** válasza:
91%
Ha egy plasztikai sebész azt mondja, hogy fejben van a gond, akkor valószínű, hogy fejben van a gond.
2019. febr. 8. 15:44
 26/34 anonim válasza:
Saját tapasztalatom az,hogy aki nekem tetszett az kihasználta a kedvességem a nőiességem stb. Több is volt ilyen. Aztán jött olyan az életembe aki külsőleg nagyon nem tetszett de éreztem,hogy szívvel közeledik felém, udvarias volt szimpatikus, 45 éves házasok vagyunk. Talán értékeled válaszom.
2019. febr. 10. 14:12
 27/34 anonim ***** válasza:
Ha a szeme fogva tartana... Biztosan
2019. febr. 10. 21:15
 28/34 Bari444 válasza:
Nincs csúnya férfi, mintahogy ronda nő sincsen, csak lusta... ha egy férfi kisportolt, ápolt, értelmes, ad magára, akkor tökmindegy, hogy “helyes”-e az arca, vonzó lesz. Hiába egy babaarcú szépfiú, ha mondjuk egy buta, semmirekellő lustaság, kéne a francank!!!
2019. febr. 12. 14:51
 29/34 Ginger Mama válasza:
Én a párom az első randin kimondottan nem találtam vonzónak. De adtam beki pár hetet, csak randizgattunk. Olyan kedves és előzékeny volt hogy beleszerettem és megszépült. :) De tényleg megváltozott, a boldogságtól ő is kivirult. Az arc szépsége mit sem ér, múlandó mint a nyíló virág.
2019. febr. 13. 14:48
 30/34 Ginger Mama válasza:
90%
Most látom hogy fiú vagy. Szóval az én életem szerelme kb abban a cipőben járt mi te. Életében volt ob 2 barátnője, a tinderen 3 évig rendre lekoptatták( folyamatosan). Majdnem én is, haha. De aztán másképp alakult. Ezzel csak azt akarom mindtani hogy nem szabad feladni! Lesz olyan lány aki nem a csinos pofikádért szeret!!! Műttetheted magad világnak... Azon dolgozz ami bent van, mert hosszú távon az kell a nőknek. ;) Biztonság, megbecsülés, őszinteség, szeretet.( direkt nem szerelmet írtam) Keress olyan lányt akit már jól megvert az élet, meg fogja becsülni ha jó vagy hozzá.
2019. febr. 13. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!