Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet sikeres egy ilyen párkapcsolat? (többi lent )
Egy próbát megér,de ha nem vonzodsz hozzá,az nem fog menni,és még egy nagetyv élmény lehet abbol is,sőt... Inkább tarts szünetet, nem kell társ minden áron h legyen valaki,nem kell pár a boldogsághoz ez a baj h mástol várjátok,egyedül is lehet sőt néha kell is a magány h ujra épitsük magunkat a negativok után,meggyászoljuk stb.. Dugni meg lehet alkalmival is időnként sima kielégülésként,nem akkora dolog nem ördőgtől valo csak valláskárosultéknál :D Én anno szex partnereket kerestem mert a karrierem volt az első nem akartam kapcsolatos macerát,már férjem van és felnőtt gyerekeink.. Szerintem pihend ki az eddigieket,kicsit együl legyél,olvass,utazz,figyelj magadra és utána talán könnyebb lesz nyitni akármelyik nem felé.
2018. nov. 29. 01:35
Azért csalódsz, mert ennyire nem érdekel, hogy kivel állsz össze, csak ne legyél egyedül, és tűröd a xart is, mint hogy inkàbb kilépnél.
2018. nov. 29. 07:49
Milyen csalódások értek?
Amúgy ezt srácoknál is olvastam, akik egyáltalán nem kellenek a nőknek, hogy "Bárcsak homo lennék.", mert akkor nem kellene a nőkkel foglalkozni, de ha nem születtél annak te sem, akkor ez nem fog menni.
Egyszerűen csak tarts szünetet. Fél év. 1 év. Ne ismerkedj férfiakkal.
2018. nov. 29. 10:23
Jesszusom ekkora baromságot.. A megoldás az, kérdező, amit előttem is írnak, egy darabig (pár hónap vagy 1-2 év, kinek mennyi, úgyis érezni fogod) hagyd az ismerkedést/randizást és legyél egyedül, ismerd meg önmagad, építsd fel magad egyedül, aztán amikor majd helyretettél magadban mindent és szedtél magadra námi önismeretet, akkor ismerkedsz megint.
2018. nov. 29. 11:22
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazatok van. 18 éves korom óta úgymond folyton kapcsolatba vagyok. Ahogy az egyikből kilépek 1-2 hónap után új kapcsolatba lépek. Igazából nem tudok szingli lenni és szerintem nem is ismerem önmagam.
2018-ban igen nagy probléma a kapcsolatfüggés. Rengetegen kapcsolatfüggők és ez igen nagy baj.
2018. nov. 29. 21:29
"18 éves korom óta úgymond folyton kapcsolatba vagyok. Ahogy az egyikből kilépek 1-2 hónap után új kapcsolatba lépek. Igazából nem tudok szingli lenni és szerintem nem is ismerem önmagam."
Pont ezért ilyen szarok azok a kapcsolatok, amikbe beleugrasz és pontosan ezért csalódsz mindig, illetve ha folytatod akkor pontosan ezért lesz az összes ezután következő szokásos minta alapján választott kapcsolatod is ugyanolyan szar, mint a többi. Nem vagy elkésve azzal, hogy elkezdj magadból építkezni, az önismeret mindennek az alapja, egyelőre erre fókuszálj, ne egy másik emberrel akard betölteni a benned lévő űrt, mert az nem vezet semmi jóra. Van rengeteg könyv a témában, rengeteg videó a neten és sok jó szakember foglalkozik önismereti terápiával, csak legyen elég kitartásod.
2018. nov. 30. 11:14
Kapcsolódó kérdések: