Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznál egy sportos, értelmes, sikeres, jó fej férfival, aki arcra csúnya?
Akinek csunya az arca és vagy nem fogadja el magát jobban jár ha elm3gy plasztikai sebészhez mert depresszióban és magányban éli le az életét.
Ez van 80% ban csak a külső számit. Utánna jön a többi..
Igen, én is úgy tapasztaltam, hogy csak akkor van esélyem nőknél, ha külső okok miatt "kénytelenek" megismerni, Tinderen, stb. esélytelen.
Utolsó: a homlokodon, a szemeiden, általában az arcszerkezeteden. Voltam plasztikai sebésznél, és kb. elküldött.
Ahány sebész annyiféle. Azért mert az egyik elküld még lehet van jobb plusz fejlődik technológia is rohamosan.
Mi baja a homlokodnak és a szemgödrödnek..?
Ez nem csak a te általad túlságosan felnagyított problémát tükrözi..?
Lehet csak egyszerűen nincsenek jó és "előnyös képeid"
De ha tényleg frankenstein teremtmény kinézeted van akkor addig mennék a plasztikai sebészekhez amig valaki alternatívát nem ajánl.
Sok múlik az oltozkodéseden, mennyire vagy stílusos és igényes és ez nem elsősorban pénzkérdése, bár másodsorban előnyös is lehet. De sok pénzért is fel lehet öltözni bohócnak vagy díszbzinak.
Azt javaslom amit magamnak is próbálj vonzó férfiként felöltözni és úgytekinteni magadra. Stílusosan lazán és ízlésesen.
Nézd meg hogy öltözködnek a sikwres és magabiztos férfiak..
Nem.punyós agyonmosott hatszámmal nagyobb ruhákban mennek utcára..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!