Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznál egy sportos, értelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznál egy sportos, értelmes, sikeres, jó fej férfival, aki arcra csúnya?

Figyelt kérdés
2019. febr. 8. 11:05
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Akinek csunya az arca és vagy nem fogadja el magát jobban jár ha elm3gy plasztikai sebészhez mert depresszióban és magányban éli le az életét.

Ez van 80% ban csak a külső számit. Utánna jön a többi..

2019. febr. 8. 12:19
 12/34 A kérdező kommentje:
Nem mindenen lehet segíteni plasztikai műtéttel...
2019. febr. 8. 12:23
 13/34 anonim ***** válasza:
78%
Ha nekem tetszik akkor igen. Volt olyan párom aki mindenki szerint csúnyácska volt, ha csak tinderen látom én se elegyedek szóba vele. Viszont olyan kisugárzása volt, hogy olvadtam tőle. Azóta sem éreztem olyan mértékű szikrákat.
2019. febr. 8. 12:34
 14/34 anonim ***** válasza:
Aha. Például min nem lehet?
2019. febr. 8. 12:36
 15/34 A kérdező kommentje:

Igen, én is úgy tapasztaltam, hogy csak akkor van esélyem nőknél, ha külső okok miatt "kénytelenek" megismerni, Tinderen, stb. esélytelen.

Utolsó: a homlokodon, a szemeiden, általában az arcszerkezeteden. Voltam plasztikai sebésznél, és kb. elküldött.

2019. febr. 8. 12:48
 16/34 anonim ***** válasza:

Ahány sebész annyiféle. Azért mert az egyik elküld még lehet van jobb plusz fejlődik technológia is rohamosan.

Mi baja a homlokodnak és a szemgödrödnek..?

Ez nem csak a te általad túlságosan felnagyított problémát tükrözi..?

2019. febr. 8. 12:52
 17/34 anonim ***** válasza:
A környezeted objektívabb "őszintébb" közvetettebb része szerint is csúnya vagy vagy ez egy saját álláspont elsősorban?
2019. febr. 8. 12:54
 18/34 A kérdező kommentje:
Kinek a szülei, a barátai ismerik el, hogy ronda? Senkié. De teljesen egyértelmű, Tinderen, társkeresőn semmi sikerem, ilyesmi oldalakon képküldés után rendre eltűnnek, buszon, villamoson gyakorlatilag soha nem szemeznek, semmi jelet nem adnak a nők, hogy tetszenék nekik.
2019. febr. 8. 12:57
 19/34 anonim ***** válasza:

Lehet csak egyszerűen nincsenek jó és "előnyös képeid"

De ha tényleg frankenstein teremtmény kinézeted van akkor addig mennék a plasztikai sebészekhez amig valaki alternatívát nem ajánl.

2019. febr. 8. 13:05
 20/34 anonim ***** válasza:

Sok múlik az oltozkodéseden, mennyire vagy stílusos és igényes és ez nem elsősorban pénzkérdése, bár másodsorban előnyös is lehet. De sok pénzért is fel lehet öltözni bohócnak vagy díszbzinak.

Azt javaslom amit magamnak is próbálj vonzó férfiként felöltözni és úgytekinteni magadra. Stílusosan lazán és ízlésesen.

Nézd meg hogy öltözködnek a sikwres és magabiztos férfiak..

Nem.punyós agyonmosott hatszámmal nagyobb ruhákban mennek utcára..

2019. febr. 8. 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!