Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet elérni, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elérni, hogy ne feszengjen annyira mellettem a srác?

Figyelt kérdés

Már ismerem egy ideje, de mindig, mikor találkoztunk, látszott rajta, hogy nagyon zavarban volt, alig mert beszélni is.

Mit lehet ezzel kezdeni? Ha ilyen szuper extrovertált lennék, akkor könnyű lenne poénkodnom vele meg stb., de sajnos én is elég félénk vagyok.

2019. febr. 6. 13:39
 1/6 Pomazi73 ***** válasza:
A sok beszéd és az érintések szerintem segíthetnek a dolgon
2019. febr. 6. 13:46
 2/6 anonim ***** válasza:
53%

Nyilván azért van zavarban, mert bejössz neki, és fél, hogy elront valamit. Csak pont ezzel rontja el, hogy be van rezelve. Szerintem az se lenne jó, ha "szuper extrovertált" lennél, mert ha ajtóstul rontanál a házba, és szinte letámadnád, akkor még jobban megijedne, és bezárkózna. Egy dolgot azért fontos tisztázni, hogy most most még csak kerülgetitek egymást, néha-néha összefuttok? Vagy már konkrétan randiztok? Mert nagyon más a két eset.

Tegyük fel, hogy még ugyan nem randiztok, de azért össze-összefuttok véletlenül/szándékosan/mondva csinált ürüggyel, és megpróbáltok kommunikálni több-kevesebb sikerrel. Első körben azt mondanám, hogy próbáljátok lassan oldani a gátlásaitokat, és el kell jutni addig, hogy egy gát átszakadjon, és őszintén meg tudjatok nyílni egymás előtt, utána nincs megállás, és nem is fogjátok érteni, hogy miért voltatok így berezelve. Próbálj olyan témát keresni, ami számára kedves, amiről sokat és szívesen tud beszélni, sokkal könnyebb az, mint idegen terepen. Aztán ha pár témában már felszabadultan tudtok beszélgetni, jöhet sorban a többi. Ha már nem spontán összefutás van, hanem kettesben program, nevezzük randinak, akkor rá lehet segíteni pár pohár finom borral, az is segít a gátlásokat oldani, csak nem szabad túlzásba esni, egy randin nagyon nem illik lerészegedni, de még a spicces állapot se szerencsés. Tényleg max 1-2 pohár bor.

De nagyon ember és szituációfüggő is, hogy ki kiből mit hoz ki. Én nem mondanám magam se introvertáltnak, se extrovertáltnak, valahol a kettő között vagyok, de nálam függ a helyzettől, társaságtól, hogy milyen vagyok. Ismerős terepen (témában, környezetben, ismerősökkel) teljesen felszabadult tudok lenni, de nagyon gyakran tök ismeretlen helyen (akár országban) vadidegenekkel is, első randikon se szokott gond lenni, simán adom magam. De van olyan helyzet és olyan ember, aki zavarba tud hozni. Pl. Egyszer régen volt egy nő, aki ugyan nem munkatárs, de bizonyos értelemben munkakapcsolatban voltunk, gyakran találkoztunk, beszélgettünk pár szót. De ő konkrétan nagyon zavarba tudott hozni. Talán azért, mert mind külsőre, mind külsőre nagyon bejött nekem, és tett is olyan apró célozgatásokat, ami alapján talán fordítva is volt valami. Én meg nem akartam kockáztatni ezt a jó munkakapcsolatot azzal, hogy randira hívjam. De valami volt ott, mert zavarban éreztem magam a társaságában, főleg amikor személyesebb témák kerültek szóba. Ha akkor ő rám nyomult volna, letámadott volna, valószínűleg nem tudtam volna nemet mondani neki, inkább hagytam volna az elveimet a fenébe. :)

2019. febr. 6. 15:13
 3/6 anonim ***** válasza:
53%
Utolsó vagyok, most látom, vétettem egy elírást: "mind külsőre, mind külsőre" -> "mind külsőre, mind belsőre" akart lenni értelemszerűen.
2019. febr. 6. 15:15
 4/6 Rockarc ***** válasza:
65%

Nokent nagyon egyszeru feltuningolni egy ferfit. Kerdezz meg tole valami semleges dolgot, ami az izlesehez, stilusahoz, oltozkodesehez tartozik, majd dicserd meg, hogy milyen jo valasztas. Nyilvan nem kell hazudni, de ugy is boostolhatod a fiatalembert, hogy nem kell megtagadnod onmagad. Irok egy peldat, az talan jobban szemlelteti.

Megkerdezed, hogy szereti-e a kutyakat, vagy talan megjobb, ha ugy kerdezed, hogy szeretett volna kiskoraban kutyat tartani? Nyilvan minden fiu szeretett volna kutyat, szoval nehez melleloni egy ilyen kerdessel. Utana kerdezd meg, hogy milyen fajta a kedvence. Jo esellyel fog mondani egy konkret valamit. Innentol jon a neheze, hiszen neked lehet a farkaskutya tetszik, neki meg az alaszkai szanhuzo. De egy olyat barmikor mondhatsz, meg a kutya pontos ismerete nelkul is, hogy gyonyoru az a kutyafajta, remek valasztas lett volna, es ot ismerve kivalo gazdaja lenne. Ha ugy latod, hogy erre a temara kaphato, akkor meg azt is megkerdezheted tole, hogy miert.

Par ilyen kerdescsoport utan azert a lassan olvado emberek is megnyilnak. Nem egyszeru egyebkent, ha te is zarkozott vagy, hogy a kezedbe vedd a beszelgetes iranyitasat. Plane ha a tars rutintalan, es meg visszakerdezni sem jut eszebe. Akkor ugy kell neki atdobni a labdat, hogy eszre se vegye. Ezt ugy tudod megtenni, hogy felkerdezteted magad. Szerinted nekem melyik a kedvenc kutyafajtam? Ha tippel, akkor megint van lehetosegegd megdicserni, hogy milyen kedves kutyat valasztana neked, es visszakerdezni, hogy mibol gondolta ezt? Aztan persze elmondhatod, hogy te melyiket kedveled.

Igen. Nyogvenyelos. Eredmenye ugyan lesz, tehat fogtok beszelgetni, de a noknel ez tipikusan kilepo pont szokott lenni. Ugyanis rohadt faraszto, es unalmas is valakibol harapofogoval kihuzni a szavakat egyesevel. Ilyenkor szoktak a sracok kiirni a kerdest, hogy tok jol beszelgettunk a randin, azota viszont semmi. Hat ja, ok jol elvoltak, szorakoztak, felszabadultnak ereztek magukat, te meg meloztal, gorcsoltel, probaltad eletben tartani az egeszet. Te viselted a nadragot. Kiabrandito lehet az ilyen.

Aki nem tud alap szinten kommunikalni, az vajon hogyan kepzeli el a parkapcsolatot? Tudom, hogy noi kepesseg a kommunikacio, egesz nap azt gyakoroljak ;) , de azert a ferfiak igen jelentos szazaleka nem tudja megugrani a szia mizu szintet. Ez nem introvertaltsag kerdese, hanem mentalis igenytelenseg. Aztan jon a masok szerint szep vagyok, megse kellek a noknek, mert az elso randi utan lelecelnek. Baratocskam, nem a fizimiskaddal van gond, hanem gondolati sivarsaggal.

42F

2019. febr. 6. 15:44
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, hasznosak! :)

Nevezhetjük randinak is ezeket a találkozókat, mert tudom, hogy tetszem neki, de csók az nem volt.

Utolsó, alapjáraton tényleg sokat beszélnek a nők, viszont én az a típus vagyok, aki tökéletesen jól el van egész nap magában is. :D Éppen emiatt nehéz ez egy kicsit nekem.

Viszont nálam nem kizáró ok a zárkózottság egy férfiban, nem is baj igazából, ha lassabban haladnak a dolgok.

2019. febr. 6. 18:04
 6/6 anonim ***** válasza:

"4" -nek

Vicces, de mintha a nővéremet hallanám mikor élménybeszámolót tart a "sikítva menekülős" randijairól. Mondjuk fura volt ez olvasni egy férfi soraiból, de nagyon jó írás volt. :)

2019. febr. 6. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!