Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom elérni hogy letámadjon egy srác?
22éves, és tök aranyos, és azt akarom hogy jól megdugjon, és megráncigálja a hajam is. Már elképzeltem magam vele.
Amikor odajön beszélgetni, mindig mosolyog rám, kedves, vicces, simogatja a hátam, de nem lép előrébb. És van benne valami hogy már a látványtól is ázok. Próbálok szexin öltözni. És nagyon nehéz magam visszafogni. Mit tehetnék még?
én 29L vagyok.
Teljesen férfifüggő hogy mikor kattan be és veti rád magát. Csak saját példát tudok mondani, a nyáron szép lányokkal sátoroztam együtt. Ott az egyik srác mondta hogy már nem bírja sokáig, és ha nem öltöznek fel a lányok akkor attól fél hogy rájuk veti magát(a lányok csak bikiniben voltak, és ez a srác még a figyelmüket sem keltette fel. azaz neki nem tetszelegtek). Míg egy másik haverom akinek tették a szépet a lányok ő minden gond nélkül bírta. Ő volt az akinek az ölében folyton ült egy lány, akihez odamentek a csajok a vizes bikiniben és úgy ölelgették, akit megkértek hogy kenje be őket iszappal mindenhol...
Szóval teljesen emberfüggő. (az utóbbi srácnak amúgy az a gyengéje ha iszik, de ezt a lányok nem tudták szerencsére, mert ha iszik akkor egy vadállat lesz és nem ismer határokat...).
köszi szépen a válaszokat, még jöhetnének.
több privátot kaptam, mint választ. ismeretlen emberekkel nem találkozok, ne írjatok.
Szeretnéd, hogy letámadjon, de nem igazán szeretnéd mert egy helyen dolgoztok!
Teljesen világos! Most már csak azt kellene eldöntened, hogy mit szeretnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!