Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért várják el a nők, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várják el a nők, hogy a férfiak fizessenek a randin?

Figyelt kérdés
2019. febr. 5. 17:39
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
30-as, szerintem nem normális, de az sem, hogy valaki ilyen drága helyre hívjon meg.
2019. febr. 6. 10:58
 32/37 anonim ***** válasza:
84%

Nyilván csak egy gyors példa volt. De épp ez a lényeg, kinek mi számít "drága hely"-nek? Nekem pl simán belefér, ha valahol 2000 ft egy adag főétel, más meg nem akar ennyit költeni kajára. Akkor miért tukmáljam rá, hogy neki kelljen fizetnie olyasmiért, amit én választottam? :D

2019. febr. 6. 11:13
 33/37 anonim ***** válasza:
88%
Ez nem tukmálás. Nekem az esne rosszul, hogy más vesz nekem drágán valamit. Párkapcsolatban oké, de randizgatásnál én kellemetlenül érezném magam, és a legolcsóbb kaját rendelném, ha ízlik, ha nem.
2019. febr. 6. 11:47
 34/37 anonim ***** válasza:
24%
Nincs szó rátukmálásról. Nem hiszem, hogy sok olyan nő van aki pénz nélkül indul el randira, majd konkrétan azt mondja a pasinak, hogy te fizess. Attól még, hogy úgy gondolom, hogy a pasinak kell fizetnie, van nálam is bőven pénz és felajánlom, hogy én fizetek, de ha a pasi beleegyezik vagy felezgetni akarja a számlát, akkor nincs több randi. Nem a pénz miatt, mint mondtam bőven megtehetem hogy akár egy iskolás csoport vacsoráját kifizessem. Maga a gesztus, azt igenis elvárom.
2019. febr. 6. 14:31
 35/37 anonim ***** válasza:

Hehe. Utolsó ez kedves elgondolás!

Másik válaszolónak: ha meg akarod mutatni h nőként nem vagy zsugori akkor ne így tedd!

Ne tedd a pasit paszívá, vagy megfosztod attól h potenciális legyen, vagy attól azérzéstől h gondoskodjon rólad mint férfi.

Ha nagylelkű akarsz lenni, akkor érzelmileg legyél elfogadó, kedves, vagy az ágyban odaadó.

2019. febr. 6. 17:34
 36/37 anonim ***** válasza:

Nem értem miért kell a nőknek férfit játszani, h na akkor ő majd megmutatja h ő nem függ a pasi pénzétől!

Tudják azok, anélkül is h tudsz egy kólát vagy egy menüt venni magadnak ha akarsz!

Amelyik meg aranyásózik annak minden nővel baja van, ott bizalom baj van, meg sok nála az előítélet.

2019. febr. 6. 17:35
 37/37 anonim ***** válasza:

"gondoskodjon rólad mint férfi"

Na, egy éttermi vacsora nálam például nem a "gondoskodás", hanem a "kedveskedés" kategóriában van.

2019. febr. 7. 09:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!