Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért várják el a nők, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várják el a nők, hogy a férfiak fizessenek a randin?

Figyelt kérdés
2019. febr. 5. 17:39
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
45%
20-as tetszett :)
2019. febr. 5. 19:30
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Én nem várom el, de ha itt leírom, hogy szívesen fizetem a saját részem, femináci r.bancnak neveznek.
2019. febr. 5. 20:39
 23/37 anonim ***** válasza:
77%
Én nem várom el. 22/N
2019. febr. 5. 20:45
 24/37 anonim ***** válasza:
58%
De ez a táncocska olyan gyomorforgató. Csak el kell játszanom, hogy nyúlok a tárcámért, és a faszi már ettől boldog? Ha nem akarja, hogy fizessek, akkor ne kelljen színházi előadást tartanom.
2019. febr. 5. 20:51
 25/37 anonim ***** válasza:
27%

Mert a férfi azzal mutatja h potenciális, h tud a nőről gondoskodni, és ez itt egy kis gesztus.

Másik ok, amíg a nő vele kólázgat...addig a szuper testével millió pasival is lehetne, azoktról lemond, ezért egy kis kóla ár nem nagy ügy:P

2019. febr. 5. 21:33
 26/37 anonim ***** válasza:

Meg úgyse az embert nézik a nőben, hanem a szexre hajtanak. Hiába is mondják h mennyire tetszik nekik abban a nőben a személyisége. Ugyanaz a személyiség idős vagy nem csinos nőben nem tetszene nekik!

Na jó tudom h ez biológia, és fordítva a nőkre is igaz.

2019. febr. 5. 21:35
 27/37 anonim ***** válasza:
42%

alapvető illem szabály az első randin mindig a férfi fizet (always)

ezzel teszel egy fajta gesztust + megmutatod hogy nem vagy zsugori hanem nagylelkű (még ha csak egy pár ezer forintos ebéd vagy vacsi volt, nem az összeg a lényeg) + ha a nő ragaszkodik hozzá akkor sem szabad az első randin hanem viccesen meg kell mondani majd a következő randin (esetleg akkor ha nagyon ragaszkodik akkor ő fizetheti a kávét vagy a desszertet)

nem mellesleg ez a távol keleti országokban így megy a nő fizeti a desszertet vagy az italokat

+ randin mindig vigyél valamit neki! nem kell több 10 ezreket ölteni elég egy szál rózsa egy kis csoki vagy egyébb kis aproság amik nem ölik meg a pénztárcádat a lényeg hogy gondolsz rá

2019. febr. 6. 00:09
 28/37 anonim ***** válasza:
85%

Én csak akkor várom el, ha ő hívott meg, mert szerintem annak illik fizetnie, aki hívta a másikat. Ugyanakkor teljesen evidens számomra, hogy a következő randira meg én hívom meg őt valahova, és akkor természetesen én állom.

Szerintem prosztóság más pénzét beosztani (értsd: "elhívlak x helyre amit én választottam, és elvárom hogy te fizess ott")

2019. febr. 6. 09:57
 29/37 anonim ***** válasza:
0%
De én nőként nem mutathaton meg, hogy nem vagyoi zsugori?
2019. febr. 6. 10:28
 30/37 anonim ***** válasza:
84%

28-as vagyok

Aki lepontozott, az írja már meg, kérem, hogy szerinte TÉNYLEG tök oké dolog másik ember pénzét beosztani? Teljesen oké, ha elhívok valakit a Nobuba, mert nekem futja rá, aztán közlöm, hogy jah, hát fizetheti a maga részét? Tényleg normális dolog lenne másra rátukmálnom több tízezres kiadást azért, mert NEKEM ez a hely jön be? Én ezt választottam, ő meg fizessen? Ez tényleg normális lenne? :D

2019. febr. 6. 10:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!