Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várják el a nők, hogy a férfiak fizessenek a randin?
Mert a férfi azzal mutatja h potenciális, h tud a nőről gondoskodni, és ez itt egy kis gesztus.
Másik ok, amíg a nő vele kólázgat...addig a szuper testével millió pasival is lehetne, azoktról lemond, ezért egy kis kóla ár nem nagy ügy:P
Meg úgyse az embert nézik a nőben, hanem a szexre hajtanak. Hiába is mondják h mennyire tetszik nekik abban a nőben a személyisége. Ugyanaz a személyiség idős vagy nem csinos nőben nem tetszene nekik!
Na jó tudom h ez biológia, és fordítva a nőkre is igaz.
alapvető illem szabály az első randin mindig a férfi fizet (always)
ezzel teszel egy fajta gesztust + megmutatod hogy nem vagy zsugori hanem nagylelkű (még ha csak egy pár ezer forintos ebéd vagy vacsi volt, nem az összeg a lényeg) + ha a nő ragaszkodik hozzá akkor sem szabad az első randin hanem viccesen meg kell mondani majd a következő randin (esetleg akkor ha nagyon ragaszkodik akkor ő fizetheti a kávét vagy a desszertet)
nem mellesleg ez a távol keleti országokban így megy a nő fizeti a desszertet vagy az italokat
+ randin mindig vigyél valamit neki! nem kell több 10 ezreket ölteni elég egy szál rózsa egy kis csoki vagy egyébb kis aproság amik nem ölik meg a pénztárcádat a lényeg hogy gondolsz rá
Én csak akkor várom el, ha ő hívott meg, mert szerintem annak illik fizetnie, aki hívta a másikat. Ugyanakkor teljesen evidens számomra, hogy a következő randira meg én hívom meg őt valahova, és akkor természetesen én állom.
Szerintem prosztóság más pénzét beosztani (értsd: "elhívlak x helyre amit én választottam, és elvárom hogy te fizess ott")
28-as vagyok
Aki lepontozott, az írja már meg, kérem, hogy szerinte TÉNYLEG tök oké dolog másik ember pénzét beosztani? Teljesen oké, ha elhívok valakit a Nobuba, mert nekem futja rá, aztán közlöm, hogy jah, hát fizetheti a maga részét? Tényleg normális dolog lenne másra rátukmálnom több tízezres kiadást azért, mert NEKEM ez a hely jön be? Én ezt választottam, ő meg fizessen? Ez tényleg normális lenne? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!