Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várják el a nők, hogy a férfiak fizessenek a randin?
Figyelt kérdés
2019. febr. 5. 17:39
11/37 anonim válasza:
Én nem várom el, de jól esik ha főleg az elején lovagiasan ő fizet. Viszont azt nem szeretem amikor állandóan a férfi fizet, mert akkor olyan kihasználósnak érzem magam. Volt egy barátom, aki azt mondta szerinte az a normális ha mindig ő fizet és nagyon nehezen hagyta, hogy egyszer meghívjam én is. A másik véglet viszon a kifejezetten bunkó viselkedés. Volt egy barátom, akivel általában feleztünk, viszont egyszer amikor elmentünk strandra véletlenül otthon felejtettem a pénztárcám ezért neki kellett fizetnie. Utána azon sopánkodott, hogy milyen drága itt a strand és, hogy ezért cserébe majd amikor moziba megyün vegyem én a jegyeket, majd úton a mozi felé még meg is kérdezte, hogy ugye hoztam pénzt?.....
12/37 peca1000 válasza:
Mert ez a szokás.
De ha a nő nem engedi, akkor fizesse csak az ő részét, vagy ha nagyon akarja, akár az enyémet is :)
Annyival olcsóbb :)
13/37 anonim válasza:
Mert csak addig kell nekik az egyenjogúság, amíg ők járnak jól vele.
14/37 anonim válasza:
Te miért nem azoknak a pasiknak esel neki, akiknek leesik a tökük, ha nem fizethetnek?
Aki nem engedi, hogy fizessem a saját részem, az valami hímsov kontroll mániás, mint aki nemrég itt sírt, hogy de rossz, a barátnője többet keres nála. Az ilyenben csak a pénz az érték, azért félti a fizetés jogát.
15/37 anonim válasza:
Bőven megengedhetem magamnak, hogy én fizessem a randit, de szerintem is a férfinek illik. A felezést nagyon szánalmasnak tartom, annál még az is jobb ha én fizetek mindent.
16/37 anonim válasza:
A protokollt senki nem ismeri, vagy miért lett lepontozva az egyébként helytálló válaszom? Javaslom, nézzen az illető utána pár könyvben, mi az illem ilyen esetben.
17/37 anonim válasza:
Mert rnadi. Ha kollégákkal eszem a menzán szerda délben, akkor fizeti mindenki a saját fogyasztását.
18/37 anonim válasza:
13 nekem is ez ugrott be.Már nem is akar elmosogatni otthon mert miért nem a pasi csinálja egyenjogúság.A randin fizessen a pasi mert ez a szokás ez eddig is így volt régen...
19/37 anonim válasza:
Ez egy régi maradi berögződés, hogy "mert a férfi hívja el". Hát nem tudom, azért mostanában kb. ez úgy néz ez ki, hogy EGYÜTT megbeszélik, hogy elmennek valahová közösen. Nincs olyan, hogy "meghívja". Ennek ellenére mindig én fizetek az első "randin", viszont azt nem szeretem, hogy a nő fel sem ajánlja, hogy fizeti a részét, hanem elvárja, vagy csak ül szótlanul. Ha felajánlaná, is visszautasítanám, de a gesztust értékelném.
20/37 anonim válasza:
tisztességes munkával keresett pénzemből nem futja ilyenekre, keressenek "vállalkozót", vagy más palimadarat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!