Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétfőn taliztam egy sráccal. Azt mondta, örült, hogy megismert. MSN-en azóta nem látom (bár mondta, hogy nem tudja mikor lesz). De kezdek parázni, hogy ennyi volt. Jogos? :S
Én is most kezdtem el randizni egy ilyen sráccal.Beszélgetünk,ő erőlteti h legyen még sok-sok talink,és én is kicsit parázok,h hamar le leszek koptatva,de egy talit még megér a helyzet.De amikor msn-en vagyunk fent,akkor sosem ír rám,ha meg beszédbe elegyedünk,akkor is olyan szófukar.
Jó web designer,szóval sokszor munka mellett is csak úgy megy az msn,de akkor is fura nekem a pasi.
sztem várj még, aztán hagyd a fenébe, ha nem keres.
de ha nagyon kíváncsi vagy és szted nem voltál neki közömbös, akk vhogy próbáld meg felvenni vele a kapcsolatot.
bááár a jelek arra utalnak, h. ő nem akarja,h. te is tudd keresni őt..
de mitől parázol? :D felkeresed, meg fogod látni a viselkedéséből, ha nem akar folytatást, az meg onnantól kezdve kit érdekel?
ha meg nem keres, akk ennyi, nincs miért parázni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!