Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő kell, hogy neten megismert lánnyal találkozzak? 17/f
Figyelt kérdés
Tartottam magam ahhoz, hogy minnél előbb annál jobb, és pár beszélgetés és 1hét után rákérdeztem. Azt mondta, hogy ő szeretne megismerni jobban, mielőtt találkozunk. Mennyi idő kellhet? és honnan tudom, hogy már lehet-e? Nekem fontos lenne minnél hamarabb.2011. jan. 9. 11:25
1/8 anonim válasza:
ha Te szeretnél, és ő is rábólint, akkor mi a kérdés?
beszéljétek meg, mikor értek rá és hajrá! :)
2/8 anonim válasza:
Ez igazából rajtatok múlik... mennyit beszélgettek, milyen mélységben és ilyesmik.
De akár mondhatod is neki, hogy ha úgy gondolja, hogy már itt az ideje, akkor szóljon.
3/8 anonim válasza:
a korkülönbségtől is függhet. De amúgy tényleg attól függ, hogy mennyit beszéltek, milyen mély kapcsolatot sikerül kialakítanotok. Mennyi idős a lány? : D
4/8 anonim válasza:
Jól csináltad.
Ő ennél egy kicsit lassabb... szerintem újabb hét múlva megpróbálhatod, és ha még akkor sem szeretne találkozni, akkor valószínű, hogy valami gond van vele. Esetleg nem is akar találkozni veled.
5/8 A kérdező kommentje:
Ő most lesz 17 2 hónap múlva.
2011. jan. 9. 12:35
6/8 anonim válasza:
ha ismered Einstein transzformációs képleteit, akkor választ kaphatsz a kérdéseidre...
viccen kivül, sztem pont azt akarja amit mondott, megismerni teged egy kicsit jobban és ez lehet 1 kis időbe fog telni, hetek akár hónapok is...
7/8 anonim válasza:
Azért szerintem ne siesd el! Mi 2 hónapig ismerkedtünk...
8/8 A kérdező kommentje:
Nem azzal van a gondom, hogy ismerkedni kell... csak szívesebben ismerkednék személyesen.
2011. jan. 9. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!