Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik nap taliztam 1 lánnyal a netről. Nagyon félénk voltam, alig tudtam beszélni mégis kedves volt, szerintetek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Újra talizni akar...pedig nem erőltettem, pedig kicsit úgy éreztem h kínos volt neki...szerintetek esélyek? lécci komoly válasz...2011. szept. 5. 18:27
1/6 anonim válasza:
ő egy felvilágosult, nem előítéletes elme lehet. próbáld meg, és ne légy ideges.
3/6 A kérdező kommentje:
köszi, remélem :) de annyira csodás és kedves, nem bírom idegesség nélkül h rosszat ne mondjak, mintha 1 hercegnő állna velem szembe :$
2011. szept. 5. 18:36
4/6 anonim válasza:
Te egy mázlista vagy! Egy normális, értelmes csajt fogtál ki, aki gondolom még jól is néz ki mellé. Gratulálok!!
Én is ilyet keresek már nem is tudom milyen hosszú ideje...
5/6 anonim válasza:
Én is így találkoztam a barátommal, és az első, sőt még a második találkozás során is volt néhányszor kínos csend, de túlléptünk rajta. Szerintem emiatt nem kell izgulnod, inkább csak azt bizonyítja, hogy normális a lány, és szimpatikus voltál neki, ezért szeretne még több esélyt adni ennek a dolognak. Egyébként biztosra veszem, hogy ő is izgult... ami teljesen természetes. Ne aggódj emiatt :)
6/6 A kérdező kommentje:
hát...ma megint taliztunk, lehet kicsit untattam de beszélgettünk, mesélt h hogy van mostanában...hát remélem :)
2011. szept. 6. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!