Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Funktasztikus kérdése:
Nagyon gáz ha egy Fészbúkról megismert csajjal akarok öszze jönni?
Figyelt kérdés
szal álitolag tetszek neki és ö is nekem van egy közös ismim aki mellesleg az osztálytársa ö ajánlotta be nekem ismiként...csak az a baj hogy a közös isminkel se taliztam még élöben hnem msnen ismerem csak:)de most nem az fontos...már a lánnyal tervezem talit:)nagyon ciki?2010. nov. 30. 20:03
2/9 anonim válasza:
A mai világban már semmi sem az...
3/9 Panda Péter válasza:
ebben a mai eltorzult világban egyáltalán nem gáz.
4/9 anonim válasza:
nem ciki tök izgi, én is egy pár fiúval ismerkedtem meg ott és lett is belőle vmi
5/9 anonim válasza:
Nem gáz, de csak ha pont úgy nézel ki élőben is, mint a képeken.
6/9 A kérdező kommentje:
ugy:D
2010. nov. 30. 20:15
7/9 anonim válasza:
Nem gáz. Én itt ismerkedtem meg a barátommal. Kevés rá az esély, de minket pl itt talált meg a szerelem. PEdig ugye még képet sem láttunk egymásról, mint ti:)
Sok sikert majd!;)
N/22
8/9 anonim válasza:
Esélytelen, biztos, hogy robot, vagy 70 éves pedofil, csak épp el van torzulva. Próbálj olyannal összejönni, aki még életében nem látott internetet, ő biztos nincs eltorzulva.
Egy torzult ember a napfényes Iróniából
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a biztatást:)az utolsónak pedig részvétem:)
2010. nov. 30. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!