Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az interneten megismert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az interneten megismert lánytol, hány hét után illik találkozot kérni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 17:06
 1/10 anonim ***** válasza:
2
2010. ápr. 13. 17:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is 2.
2010. ápr. 13. 17:10
 3/10 anonim ***** válasza:

attol függ milyen gyakran beszéltek. volt akivel beszéltem egyszer, aztán 2 héttel később beszéltem vele legközelebb, szal vele ugy 4 hét után beszéltük meg hogy kéne találkozni...

másik lány (vele még nem találkoztam) de rögtön első beszélgetés alkalmával ugy jött a téma hogy kisütöttük hogy kéne találkozni, de még azóta meg csak egyszer beszéltünk és ez ekkor nem került szóba, azóta meg nem beszéltünk :)

szal sztem ugyanugy mint bármi ismerkedési müveletre, NINCS szabály, mint az "első csók hányadik randin" meg hasonlók... amikor eljön az ideje megtörténik aminek kell... legyen akár csak egy találka megbeszélés...

2010. ápr. 13. 17:32
 4/10 anonim ***** válasza:
4hét volt nekem,azalatt megismerkedtünk
2010. ápr. 13. 17:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Minél előbb, mert mi van akkor ha csak beszélgetsz vele, aztán valóságban meg nem is tetszik annyira?
2010. ápr. 13. 17:51
 6/10 anonim ***** válasza:

mi az hogy ne ismerkedjen interneten, én sem akarok szándékosan interneten párt találni, de ha már vkivel beszélek, és ugy alakul, akkor miért ne?...

a másik meg igen a 17:51 es nél is van egy pont, minél előbb, vagy megmarad internetes barátságnak, ami nem rossz, de párkapcsolat nem lesz belőle. felteszem kérdező te párkapcsolatra mész...

2010. ápr. 13. 17:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem két három hét. De a mostani barátnő jelölttel egy, másfél hónap után döntött úgy találkozni kéne.
2010. ápr. 13. 18:38
 8/10 anonim ***** válasza:

Én legutóbb egy csajjal egy ilyen oldalon egyik este váltottam egy levelet. Felvett msn-re, majd megbeszéltük hogy másnap este találkozunk. Szóval minek is kell várni?

Jó persze lehet egy beteg állat is a másik oldalon, szóval nem árt az óvatosság, de alapvetően szerintem hamar kell lépni. [25/F]

2010. ápr. 13. 19:34
 9/10 anonim ***** válasza:
a barátommal öt nap volt, de napi több üzenetet váltottunk, mondjuk nem is ilyen "társkeresőn"
2010. ápr. 13. 21:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Az internetes társkeresést nem kéne legyintéssel elintézni meg azt mondani hogy az a lúzerek helye. Igenis van olyan, hogy valakinek egész egyszerűen nincs más lehetőség vagy hely ahol ismerkedjen, mert pl. nem jár suliba, discoba se mert nem bulizós fajta, szűk baráti köre van és ott sincs olyan lány/fiú aki éppen szóba jöhet akkor marad az utcán leszólintgatós módszer, ami azért túl nyomulós másrészt meg elég kis sanszú hogy úgy szóba állnak az emberrel. Tehát akkor a legjobb a net, ha nincs más lehetőség és nem amiatt mert az illető nyomi vagy ronda...szóval a net az igenis jó hely sőt a legjobb, mert nagy a választék és jobban kinyílnak az emberek mint élőben.
2010. ápr. 13. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!