Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki lenne 25 éves nőként kimutatni a vonzalmam egy 19 éves fiú felé?
Figyelt kérdés
Diákmunkán van a cégnél ahol dolgozom. Eleinte fel sem tűnt nekem, aztán egyre többször osztották be mellém és jókat beszélgetünk, úgy érzem kezdek hozzá vonzódni, bár nem értem magam, mert mindig is a nálam idősebb férfiakhoz vonzódtam (35+).2019. febr. 3. 20:29
11/19 anonim válasza:
Miért gondolod azt, hogy 25 vagy és a 35+ korosztály az normális, de nálad 6 évvel fiatalabb meg nem?
12/19 anonim válasza:
Szerintem inkább a 35+ ciki.
:D
13/19 anonim válasza:
szerintem meg mindkettő ciki
19 éves tinifiúk az igényeid vagy öregemberek
gyagyás lány :D
14/19 anonim válasza:
ez csak a szokásos hülye lány, aki a lepontozgatás miatt írt ki kérdést, hogy így gyűjtögessen pontokat magának
ez a szánalmas életének értelme, hogy fent van a kategória toplistán
15/19 anonim válasza:
Mekkora bunkók vannak itt, te jó ég!
Kérdező, szerintem nem ciki. Csak úgy tudhatod meg ha belemész a helyzetbe, különben azon fogsz agyalni, mi lett volna ha.
17/19 anonim válasza:
Miért lenne ciki.
Részéről láttál valamit?
18/19 anonim válasza:
A korkülönbség miatt én is szalasztottam már el egy nagyon jó férfit. olyan helyes és rendes volt stb. ne ess te is ebbe a hibába, mai napig bánom.
19/19 A kérdező kommentje:
Láttam igen az ő részéről is, de 200km van köztünk így találkozni se tudnánk
2019. febr. 7. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!