Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ez mi miatt volt? Így akarta kimutatni, hogy mégsem akar semmit, még beszélni sem velem? 25n
Neten nagyon jól elbeszélgettem egy sráccal. Aranyos, kedves, rendes, udvarias volt, az üzenetei tele voltak cuki hangulatjelekkel, ő maga is cuki volt. Kettőnkre is célozgatott beszélgetés közben. Pozitívum a köbön.
Viszont. Mikor összefutottunk és a közvetlen közelembe került, majd mindig lesütött szemmel járkált, direkt nem nézett a szemembe észrevettem, illetve rám se, pedig olyan közel álltam hozzá, hogy majd kivertem a szemét. Vagyis közömbös volt velem. Mint két szerencsétlen... Aztán csak odaszóltam neki, mivel átkellett adnom egy üzenetet, hogy hol lesz a kövi előadás szünet után. Akkor egy pillanatra rám nézett és halkan megköszönte... A hangja is más volt, mert alapból mély, erős, a fiúkkal picit flegmán beszélt (nem rossz értelmemben), de mikor hozzám szólt, vékonyabbnak, visszafogottabbnak tűnt.
Egy konferencián találkoztunk amúgy, nem randi volt. Elég rosszul esett, hogy mindenkihez szólt, még mosolygott is, simán bárkit nézett, de rám... Pff...
Ezt mégis minek vegyem?
Mintha ott se lettem volna, vagy valamilyen fertőző betegségben szenvednék, úgy éreztem... Mindenki mindenkihez szólt, csak mi ketten egymáshoz nem...
U.i. Nagyon sokszor látott már élőben, szóval szerintem nem a külsőmmel volt a gond. Úgy értem nem első találkozás volt, ahol meglepődhetett volna a kinézetemen.
Mikor mentünk hazafelé, ott álltak a férfiakkal, beszélgették még. Ahogy meglátott, elkezdett nézni. De azt is olyan szerényen, mintha zavarban lett volna.
Én még ilyet nem tapasztaltam... Se nem láttam.
Mi a jó fene baja lett?
Béna fas2
Vagy összejött valakivel.
Szerintem is csak félénk.
Nagyon tetszel neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!