Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol keressek olyan férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol keressek olyan férfit akinek nem probléma a durva szex?

Figyelt kérdés
Egyik párom sem volt rá hajlandó eddig, sőt mikor úgy ismerkedtem egy férfival, hogy már az elején letisztáztuk, hogy én ezt szeretném, és még mondta is hogy őt is az indítja be ha vadulhat, mikor arra került a sor azt mondta, hogy nem képes rá, így csak sima szex volt. Mi lehet ennek az oka? Én úgy tudtam,hogy ezt a pasik is szeretik. Akkor?

2019. jan. 30. 22:41
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Bárhol. Privátvadász kérdés.
2019. jan. 30. 22:47
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

Fantáziálni szeretnek csak róla.

Az smpixie oldalt ajánlom.

De óvatosnak kell lenni,mert sok bolond is van fent. De nekem pl a férjemmel sikerült ott megismerkedni.

2019. jan. 30. 22:48
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
Teljesen elfogadható! De nehéz ilyen partnert találni! De itt remélhetőleg akad!
2019. jan. 30. 22:54
 4/8 anonim ***** válasza:
79%

Ez kérdés :D Mennyi balek ugrik majd a csalira :D

A monitor mögül pedig víg foghíjas mosollyal ül egy szőrős pacák...

Nice try.

2019. jan. 30. 22:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
43% Jaja.
2019. jan. 31. 00:01
 6/8 anonim ***** válasza:
“még mondta is hogy őt is az indítja be ha vadulhat, mikor arra került a sor azt mondta, hogy nem képes rá, így csak sima szex volt. Mi lehet ennek az oka?” hogy egy kisfiu... mar ha igaz ez az egesz... de te sem lehetsz tul jo emberismero...
2019. jan. 31. 00:50
 7/8 anonim ***** válasza:
59%
Nálam :P
2019. jan. 31. 12:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Hol lehet azokat a pasikat megtalálni akik neked nem kellettek????? :( Én mindenhol csak olyanokba futok bele aki meg vannak őrülve a durva szexért. Manapság ez már normális. Minden oldalról ezt nyomják rád. A durva már nem is igazán durva, csak 'alap'...
2019. jan. 31. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!