Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jellemző? A férfiak félnek vagy mernek kezdeményezni? Ez mennyire függ a lánytól is?
Nagyban függ a lánytól. Nekem például kevés lány szokott lenni akiben megfog valami és aki külsőre is tetszik. Most találtam egyet de félek nem akarom elrontani. Úgy érzem túl nagy a tét. Mivel úgy tűnik még nem teljesen kölcsönös a dolog nem merek nagyon direktben kezdeményezni.
23/F
Elmegyek a randira látszólag jól érezzük magunkat aztán egyszer csak azon kapom magam hogy csak én keresem utána.. aztán egy idő után már választ reagálást sem kapok.
Nálam így telnek a randik.
Én első randin távolságot tartok mert nem akarom elkapkodni vagy nem is tudom.
Egyszer volt, hogy a randi megcsókoltam a lányt sértődés lett belőle..
Valószínű ha tetszettem volna neki akkor másképp alakul de ez most mindegy is.
Azok a srácok akik nem sármosak néha úgy érzem jobb ha el sem mennek randira mert ugyan lehet ő azt gondolja jól alakul minden de utána csak a leépítés van.
Én eddig a szívemet lelkemet kitettem mindig udvarias voltam a randin laza és flört is volt de hiába mindez kevés volt.
Ha valakinek nincs önbizalma amit megtámaszt az egzisztencia és a karrier valamint egy valamilyen szintű sármosság és fizikum az kb eláshatja magát.
Sok munkája lesz az életben ahhoz hogy legyen valaki, talán sikert ér el idővel.
F31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!