Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktak még egyátalán élőben kezdeményezni a férfiak vagy csak az Interneten?
Azt tapasztalom,hogy személyesen senki nem jön oda hozzám, ennyire puhapö**űek lennének a mai férfiak?
21/L
Ha élőben megy oda a férfi a nőhöz ismerkedés céljából, akkor a következőket gondolják a nők:
-Biztos meg akar dugni
-Mit zaklat itt engem ez a köcs.....ög?
-Biztos lóvét, cigit akar kunyerálni.
-De szánalmas, így akar csajozni?
Reakciók:
-Van barátom, férjem.
Hagyjál már, húzzál el innen te nyomulós fa....sz!
-Te velem járni? Há hogy nézel ki? Nézzél már tükörbe.
Kinek hiányzik ez, hogy élőbe mások előtt megalázzák?
Ha pasit akarsz, odamész magad, vagy irány a netes társkeresők.
Hidd el,egy igazi férfi odamegy,ha tényleg azt érzi,hogy megéri.
A mai tizen-huszon éves korosztályra jellemző csak a túlzott online próbálkozás.
Sok lánynál bepróbálkoznak valami idétlen üzivel( pl.szép vagy,igazán szép)s pár napon belül valamelyik szétteszi a lábát.Így miért erőlködjenek?
Nem tudom Kérdező te merre élsz, de én azt tapasztalom, hogy kezdeményeznek személyesen a férfiak. Kérdés, hogy milyen a kisugárzásod.
N
Lány vagy, tök könnyű magad hanyatt vágni és várni a csodát meg puhapötsűzni. :) Mi lenne ha te emelnéd fel a kis popód és mennél oda ahhoz, aki érdekel? Vagy derogál, leesne a gyűrű?
Van aki odamegy hozzád és van aki nem fog akkor se, ha megszakadsz, mert nem az a típus. Nincs két egyforma ember. De én spec csak normális nőkhöz mennék oda, nem az ilyen kis libákhoz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!