Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, lányok! Nemrég olvastam egy cikket, ahol a csaj elmondta, hogy a mai férfiak nem tudnak társalgást kezdeményezni. Se interneten, se személyesen. Mennyire igaz ez?
Egy párbeszéd a cikkből. Szia, nagyon megtetszettél a profilképeden és szimpatikusnak talállak elsőre, szeretnélek jobban megismerni, remélem adsz egy lehetőséget!
Szerintem ez teljesen rendben van. Vad idegen embernek mi mást írhatott volna? 28/f
ilyeneket várnak:
"Épp a mozgássérült parkolóban brummogtattam a bmw-m, miközben megláttam azt a csinos pofikád az Iphoneomon! Holnap hánykor menjek érted?"
Na jó nem :D, nyilván zsákot foltjáról... Akinek a szöveged nem tetszik, az jobb is ha nem ír vissza, hisz más világ.
Nekem mondjuk alapból az nem tetszik, ha valaki ilyen módon ismerkedik fészen.
Őszintén, elég bizarr az, hogy nézegeti a profilképeket, és válogat, mint a húsboltban... főleg, mert a FB nem társkereső, nem is ez a célja, ugyebár.
(Vagy legalább jusson tovább a profilképemnél. Mondjuk, minimum az adatlapig. Ha az nem nyilvános, abból mondjuk szerintem egyértelmű, hogy nem idegenek kedvéért vagyok fent. Ha meg nyilvános, akkor máris kreatívabb lesz annál, hogy jó a profilképed.)
De hogy pozitívat is mondjak: nyilván lehet ilyen felületen is ismerkedni. Az egyik barátnőmnek pont a napokban írtak ilyet, egy eventnél fedezte fel a srác, amit mindketten bejelöltek érdeklődésre. Nyilván ott már van közös pont, megvan az indok, hogy miért ír rá. Ami egy kicsit talán kevésbé creepy, mint a "jó a képed".
Inkább azt mondanám, hogy ezek copy paste szövegek. Facebookon senkivel nem ismerkedem, meg az ilyen "szia mizu"-ra mit lehet egy vadidegennek reagálni? Nyilván nem mondom el a valóságot, a "semmi" után meg meghal a társalgás.
Azokkal tudtam elkezdeni beszélgetni, akik a profilomat végig olvasva rögtön elkezdtek a témáról beszélni. "És melyik a kedvenc focicsapatod? Olvastad XY-tól a Z-t?"
De olyan is volt, aki rám írt köszönés nélkül, hogy kávé vagy tea. Az meg poén volt. Ott is elindult a beszéd. Nem mizu-semmi.
Linkeld mar be a cikket amugy kivancsi vagyok.
Amugy ez, nagyjabol azert van, mert mi ferfiak magunkbol indulunk ki, pl kitudja hany ezer no kapott mar random fenykepet idegen pasi farkarol. Azert, mert o is orulne egy puntzi kepnek a holgytol, igy logikus, hogy akkor a no is.
Ugyanez igaz az ismerkedesi szovegre is. Ha ezt kapja egy ferfi, akkor orulne ennek, s kialakulna ebbol beszelgetes. S itt a problema, az elejen a noket koul kell udvarolni, ahhoz, hogy elindits egy beszelgetest, ezt csak ugy tudod, ha villantasz valamit, ez halmozottan igaz online, de egy eloben valo ismerkedskor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!