Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha bejőn a csaj de a b. nőjétől nem lehet kezdeményezni se. Mi legyen?
Hm.. ez elég sz**r helyzet... én is benne voltam,olyan szinten hogy nekem is volt b.nöm/onokatesóm(majdnem ugyan az azt hittem akkor róla hogy ö 2az 1ben) akiirányitott/vagyis akart... és miatta veszitettem el egy fiut akit szerettem.
Ha a csajszi hagyja magát akkor megbánja ahogy én is... de fiatalság bolondság.. én is akkor 14-15 éves voltam. És hát tudod szerezd meg a csajszi számát vagy msn vagy akármi amiröl birtok komunikálni és kérd meg hogy találkozzatok randizzatok es hagyja ki a barátnöjét..persze ha te is ugyan igy tetszel neki... remélem mondtam valamit ezzel...
Odamész a lányokhoz...
Sziasztok ne haragudjatok, de beszélhetnék veled pár szót négyszemközt?!
És ne engedd, hogy beleszóljon a másik lány, mert nem vele akarsz beszélni...ennyi...
A határozott fellépés kíváncsivá teszi a lányokat, főleg, ha olyan titokról van szó, ami csak két emberre tartozik...
Na csak próbáld ki...
Ha azt mondja valamelyik, hogy nyugodtan elmondhatod mindkettejük előtt, akkor mond azt, hogy:
"Sajnálom, de amit mondani akarok az csak rá/rád tartozik, legalábbis nekem jól esne egyedül neki/neked elmondani aztán, ha akarjátok megbeszélhetitek..."
Beszélgess kötetlenül mindkettővel. Múszáj eleinte jóban lenned a tapadós lánnyal is mert ha elkezd fúrni akkor nem sok esléyed marad. Aztán előbb-utóbb lesz lehetőséged kettesben is beszélgetni a kiszemelttel. És akkor hivd el randira. De legyen egyértelmű h kettesben. Innentől már sínen van az ügy.
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!