Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek a férfinak vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a férfinak vagy nőnek kell kezdeményezni?

Figyelt kérdés
Én úgy vagyok vele, hogy a férfiaknak kell, de sokszor volt, hogy én mentem oda egy fiúhoz vagy írtam rá, kezdeményeztem. Ők nem tették és gondoltam hát akkor nem várok, megpróbálom én. Meg is kérdeztem egy fiút, hogy ő miért nem jött oda hozzám, erre megkaptam, hogy nehogy már a férfinak kelljen odamenni, mit képzelek. Szerinte a nő is odamehet, ha érdekli a férfi és el is küldött a pi...ba.
2018. aug. 21. 10:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
65%
A legtöbb férfi örül, ha egy nő kezdeményez, sőt, vannak, akik szerint mindig a nő választ, ha kimondja, ha nem.
2018. aug. 21. 10:59
 2/19 anonim ***** válasza:
87%

Olyan nincs, hogy kell.

Az kezdeményezzen előbb aki már nem bírja tovább:)

2018. aug. 21. 11:02
 3/19 anonim ***** válasza:
84%
Akinek kell a másik, az kezdeményez.
2018. aug. 21. 11:08
 4/19 anonim ***** válasza:
34%
férfi
2018. aug. 21. 11:09
 5/19 anonim ***** válasza:
88%
Aki akar valamit a másiktól, az megteszi a kezdő lépest. Minden más üres kifogás.
2018. aug. 21. 11:12
 6/19 anonim ***** válasza:
31%
Érzelmileg kockázatos kezdeményezni? Kellemetlenséggel, megalázkodással járhat? Akkor az a férfi dolga.
2018. aug. 21. 11:13
 7/19 anonim ***** válasza:
73%
Lehet, nem pont ugyanannyit tesznek bele, de kettőn áll a vásár, szóval mindkét fél közreműködése szükséges.
2018. aug. 21. 11:16
 8/19 anonim ***** válasza:
37%

Nálam a férfi kezdeményez. Nem tudnék mit kezdeni olyannal, akinek tetszek, de nincs bátorsága odajönni. Ilyeneket eszek reggelire.

Hogy más mit és hogy csinál, az nem érdekel, mert a magánügye. Nem fog róla tudni soha senki, hogy ki tette meg az első lépést.

2018. aug. 21. 11:17
 9/19 anonim ***** válasza:
79%

Én nőként már nem kezdeményezek, sokszor próbáltam, és MINDIG megkaptam, hogy mekkora gáz vagyok, egy nő ne nyomuljon, hagyjam a pasit vadászni, stb. Ha nem, hát nem.

Egy ideális világban szerintem az kezdeményezne, akinek előbb megtetszik a másik.

Nem értem, miért baj, ha épp a nő próbálkozna ezzel...

2018. aug. 21. 11:21
 10/19 anonim ***** válasza:
36%

9-es.

Sokaknál nem baj,sőt szerintem értékelendő ha a nő kezdeményez. A bunkóknál szokott ez probléma lenni,de ezek szerint neked ilyenek kellenek...

Én pl. már egy nőhöz se megyek oda,mert felesleges. De tudom miért,ennyi.

2018. aug. 21. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!