Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a férfinak vagy nőnek kell kezdeményezni?
Ezt hol olvastad, hogy nekem a bunkók kellenek? :D
Mindig a férfinek! Nőként még akkor sem kezdeményezek,ha biztos jeleket kapok.
Elferdült nyomi világ van mostanság.
Szerintem ez nem nemfüggő. Inkább a kezdeményezőkészség számít ilyen esetben. :)
Nem egy párt ismerek, akiknél a nő a parancsnok. Náluk el sem tudom képzelni, hogy a férfi volt a kezdeményező fél.
A nő megadja a zöld lámpát, a férfi nagy gázzal elindul.
Kettőn áll a dolog.
Mivel állítólag női egyenjogúság van, ezért a nőknek ugyanúgy van joguk kezdeményezni. Ha nem teszik, az az ő dolguk.
Amúgy minden embernek mások a lehetőségei, akár nő az illető, akár férfi. Van akinél sokan kezdeményeznek, van akinél kevesen, vagy szinte senki. Utóbbiak ha akarnak valamit, akkor kezdeményezniük kell, másképp elszalad mellettük az élet a nagy várakozás közepette.
Eddigi párkapcsolataimban 2/3 esetben a csajok kezdeményeztek, én csak 1/3 esetben, nekem ez az arány jól működött. Bő tíz éve, amióta elváltam, teljesen abbahagytam a kezdeményezést. Csomó fölösleges üresjáratot küszöböltem így ki. Elfogadható külsővel, sportos testalkattal, kedvességgel, humorral és magabiztossággal vagyok megáldva, és viszonylag érdekesen élem az életem. Ha egy nőnek ez bejön, akkor csatlakozhat hozzám, és eddig mindig volt jelentkező. Viszont aki nem jelentkezik, arról én ugyan honnan tudjam, hogy bejövök neki? Sehogy, vagyis akkor így jártunk. Néma gyereknek anyja sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!