Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti már voltatok úgy hogy nem tudtátok a randipartner életkorát megsaccolni és nagyon nagyon volt köztetek a különbség?
Figyelt kérdés
2019. jan. 26. 18:04
1/9 anonim válasza:
Még nem, te vagy férfi/nő?
Vonzanak az idősebbek nők/férfiak?
Te mennyi idős vagy kérdező?
Ideig óráig jó de később szerintem nem az igazi.
Szerintem de ez csak az én véleményem a legjobb, ha korabelivel kezd az ember.
2/9 anonim válasza:
Az én koromat senki nem találja ki.
3/9 anonim válasza:
Meg tudtam saccolni, de mondjuk azt nem gondoltam, hogy ennyi év van köztünk. Szerencsére az élet úgy rendezett mindent, ahogy kell. Akkor nem vált komollyá, aztán összegabalyodtunk megint.
4/9 anonim válasza:
Egyszer voltam úgy, hogy igazi kortalan arcú nő volt, viszont nagyon jó humorral, érett személyiséggel, így erősen meglepett, hogy csak 21 éves.
5/9 anonim válasza:
Volt korkülönbséges kapcsolatom,nő vagyok,fiatalabb volt a srác. Én tudtam a korát,Ő nem az enyémet,viszont a gyrekemét igen,tehát saccolhatott. Nem volt jelentősége,nem terveztük hosszútávra.
6/9 anonim válasza:
Nem szoktam megsaccolni, de azért a korcsoportot általában jól be szoktam lőni, ha nem tudom konkrétan, hogy mennyi idős a másik, általában kiderül abból, ahogyan, amiről beszél.
7/9 anonim válasza:
Nekem olyan volt, hogy randiztam egy nővel, én 27 voltam, 31-nek mondta magát, hónapokkal később derült ki hogy igazából 38 éves 🤤🤤 Én totál elhittem hogy 31...
8/9 anonim válasza:
Egyszer randiztam egy férfival.Mint kiderült,26 éves volt csak sokkal idősebb kinézettel.A végén azzal jött,hogy áhh hiába vagy az esetem,nagyon ki fiatalka vagy.
Én akkor 30 voltam. Jobban szégyelltem magam,mint ő.
9/9 anonim válasza:
Nem igazán jutottunk el a randiig, egy rendezvényen megismertem egy férfit, gondoltam, hogy idősebb nálam (én 25 voltam) és olyan 35nek tippeltem, de elvoltunk, szexi volt, és összegabalyodtunk, utána mondta el, hogy 42 éves. Azon meglepődtem. :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!