Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tettetek, mit mondtatok volna ebben a helyzetben?
A lány a kávézóban a randi után, amikor én fizettem és azt hittem indulunk, azt mondta, hogy ne haragudjak, de ő még marad, mert mindjárt jön a következő randipartner, és hogy majd később beszélünk. Elég ostobán éreztem magam, és nem is tudtam hirtelen mit mondani, ezért köszöntem és eljöttem.
Mit kellett volna válaszolnom szerintetek? Csak én érzem ezt a szituációt sértőnek? Hívjam egyáltalán a lányt?
Uhh, mi van?! :) Nagyüzemi randizó a csaj. Ha, már időt áldoz, meg kicsípte magát, gyorsan lehajt pár randit. :D
Hát... sztem sértő, meg fura, meg honnan tudta, h meddig fogtok beszélgetni...
Ne írj rá, ha téged választott ír majd. Fura is lenne, ha ezek után még várná a nagy lelkesedést... :) De, ki tudja, ha ostoba/önző akkor várja, de tényleg ne írj rá.
Szerintem ez a bunkóság netovábbja. Szerintem ne keresd.
Jó, persze, az hogy ismerkedett mással is, az még nem lényeges, de az, hogy rögtön mással randizik és még közli is veled, ocsmány dolog volt tőle.
Én nem keresném a helyedben, ez nagyon gáz.
30/nő
Te jó ég, mint egy állásinterjú.
Én nem keresném a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!